pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker dig som är speciallärare med inriktning mot matematik. Är du dessutom strukturerad och trygg som person? Ser du möjligheter istället för hinder och har ett positivt förhållningssätt? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Väsby Nya Gymnasium och om tjänsten nedan. Tveka inte att skicka in din ansökan om beskrivningen stämmer in på dig!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du träffar personal och elever från olika delar av världen. Du får samarbeta med fantastiska pedagoger samt kompetent personal inom elevhälsan, ledning och administration. En fantastisk miljö i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter.

Om oss

VNG är en kommunal gymnasieskola med cirka 530 elever och 40 lärare. Skolan erbjuder sex olika program; samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet, hotell- och turismprogrammet samt introduktionsprogrammet.

Skolans lokaler är öppna och ljusa och befinner sig i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter. Elevunderlaget på VNG är heterogent och stämningen är familjär där mentorer, elevhälsan och skolledning har ett nära samarbete.

Om tjänsten

Som speciallärare stöttar du och hjälper elever både i klassrummet och i skolans stödstudio. I tjänsten kan även undervisning i grupper med stora stödbehov ingå. Du ingår också i skolans elevhälsoteam.

Tjänsten som speciallärare är på 50 procent med start enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad lärare i matematik eller annat relevant ämne.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som speciallärare, helst på gymnasienivå. Det är även meriterande om du har speciallärarexamen samt om du har arbetat med digitala verktyg såsom Schoolsoft, Google classroom och DF Respons.

Som person är du en trygg vuxen för våra elever. Du är strukturerad och lösningsorienterad, vilket för oss innebär att du har ett sinne för ordning och reda och kan anpassa din undervisning och hitta lösningar utifrån elevens behov. Du har lätt för att skapa relationer till både unga och vuxna och samarbetar gärna för elevens och organisationens bästa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

logo

Speciallärare till Väsby Nya Gymnasium i Upplands Väsby Kommun

Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Dela detta jobb