pedagogjobb.se

Speciallärare till Sundbyskolan

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Speciallärare till Sundbyskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Sundbyskolan är en F-9 skola med 800 elever och 100 medarbetare som ligger i villaområdet Sundby. Skolan påminner om en egen liten by med alla sina byggnader. På Sundbyskolan strävar vi efter att eleverna ska känna lust att lära och utveckla kunskaper och färdigheter i alla ämnen. Det gör vi genom att med en gemensam förståelse skapa en röd tråd i ett F-9 perspektiv där våra elever använder sig av en utforskande dialog och får reflektera över sitt eget lärande. Det är centralt för oss att alla känner glädje, trygghet och lust lära. Pedagoger samplanerar undervisningen i ett kollegialt arbete och strävar efter att uppnå en hög måluppfyllelse hos alla våra elever. Vi följer en gemensam lektionsstruktur som skolan har tagit fram för alla stadier. Skolans värdegrund R.A.K.E.T. (Respekt, Ansvar, Kunskap, Engagemang och Trygghet) genomsyras i all undervisning under hela skoldagen.
För att bli ännu bättre deltar Sundbyskolan i utvecklingsarbetet Synligt lärande tillsammans med Challenging learning.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en vikarierande speciallärare till Sundbyskolans mellanstadium. Uppdraget gäller under läsåret 2021-2022.
Du arbetar direkt med elever som behöver stöd och stimulans, både enskilt och i grupp. Du utvecklar skolans lärmiljöer så att de blir inkluderande och tillgängliga samt ger stöd och handledning till arbetslagets lärare. Du har förmåga att skapa trygghet och goda relationer med elever, vårdnadshavare och pedagoger. Som lärare hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du tillsammans med dina kollegor utformar en trygg lärmiljö med elevernas bästa i fokus.

Kvalifikationer
Du är legitimerad och behörig speciallärare / specialpedagog / lärare i årskurserna 1-7 med specialpedagogisk inriktning. Du planerar och organiserar undervisningen utifrån varje elevs individuella behov och har en god förmåga att skapa en trygg lärmiljö för eleverna. Du trivs med att arbeta i nära samarbete med andra. 

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid lämplighet för uppdraget.

Dela detta jobb

Speciallärare till Sundbyskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen