pedagogjobb.se

Stavby skola

Vill du arbeta på en skola som erbjuder en undervisningsmiljö med mindre klasstorlekar med mottot "lite mindre - mycket bättre"?
Välkommen till Stavby skola!

Stavby skola är en liten skola med cirka 140 elever från F-9 som ligger cirka 3 mil från Uppsala, det är bra bussförbindelser till skolan. Skolan samarbetar med Tuna skola i flera ämnen. Du kommer ingå i en flexibel och professionell lärargrupp som har eleven i fokus. Stavby skola skola ligger naturskönt.

Vi kommer under våren 2020 ingå i ett projekt med andra skolor i kommunen i samarbete med SPSM som handlar om tillgängliga lärmiljöer, du kommer vara en del av nyckelgruppen på skolan i det arbetet. Tjänsten kan kombineras med undervisning på 50%.

Här kan du läsa mer om Stavby skola (https://stavby-skola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som speciallärare arbetar du med elever som är i behov av särskilt stöd. Du arbetar med praktisk stöttning i det direkta arbetet med eleverna och modellerar god undervisning tillsammans med övriga lärare. Du gör åtgärdsprogram tillsammans med lärare, elev och vårdnadshavare. Du kan också göra kartläggningar och undervisningsprogram för elever eller grupper. Du undervisar själv elever i behov av särskild stöd, enskilt eller i grupp.

Din bakgrund
Vi söker dig som har speciallärarlegitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta förebyggande genom att utveckla undervisningen med fokus på lärmiljöer. Det är även meriterande om du har erfarenhet av utvecklande arbete på skola med stödinsatser i form av extra anpassningar samt att ge stöd i arbetet för elever i behov av särskilt stöd.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Grip Viklund, rektor, 0174-27 01 10

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Monika Specht, 0174-27 01 01
Lärarförbundet, Lisbeth Appelqvist, 0174-27 01 01

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Speciallärare till Stavby skola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb