pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Speciallärare till Malmslättsskolan Kärna

Ort
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Speciallärare till Malmslättsskolan Kärna

Om arbetsplatsen

Malmslättsskolan Kärna har närmare 650 elever fördelade på fyra klasser i varje årskurs F-6. Skolan ligger i Malmslätt med närhet till naturen och cirka 10 minuters bussresa från Linköpings centrum.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi tydligt fokuserar på en lärande kultur för alla och där vi tror på att allas bidrag är lika viktiga. Elevens rätt till hög kvalitet på undervisningen står i fokus och där våra prioriterade områden är samsyn lärande, engelska och skolnärvaro.

På skolan arbetar 100 medarbetare inklusive stödfunktioner såsom skolsköterska, kurator, psykolog, logoped, specialpedagogisk koordinator, fokusbibliotekarie, administratörer och vaktmästare. Vi har två heltidsanställda lärarassistenter som möjliggör högre kvalitet på pedagogernas arbete och en bättre arbetsmiljö. På skolan finns en ledningsgrupp med fokus på skolutvecklingsfrågor, i den ingår skolans sex utvecklingslärare och förstelärare samt biträdande rektorer och rektor.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget har du ansvar för det specialpedagogiska arbetet och arbetet kring elever i behov av särskilt stöd. Du har en viktig uppgift i att stödja arbetet med elever som riskerar att inte nå de nationellt uppställda målen. Du arbetar med detta främst på gruppnivå men även på individ- och organisationsnivå. 

Som speciallärare förväntas du bidra till att upptäcka och kartlägga elevens stödbehov samt säkerställa att arbetsmetoden som används är forskningsbaserad och utvärderingsbar i så stor utsträckning som möjligt. Din uppgift är att säkerställa en god kvalitet på utredande kartläggning och aktuellt stöd samt upprättande av åtgärdsprogram kring detta. Du kommer att samarbeta med specialpedagogiska koordinatorn och arbetslagen runt enskilda elevers behov av anpassningar. 

Du ingår i ett speciallärarteam som en av fyra speciallärare. Teamet leds av den specialpedagogisk koordinatorn som också leder EHT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har speciallärarexamen eller har utbildning/erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Du har en utvecklad samarbetsförmåga och relaterar dig smidigt och lyhört till andra. Du är trygg i dig själv och ser relationer i dess rätta perspektiv. Med utgångspunkt i ett positivt förhållningssätt har du en god förmåga att skapa delaktighet och samsyn i verksamheten och kan skapa och underhålla relationer på arbetsplatsen. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla parter. Din goda insikt om människors olika förutsättningar gör att du skickligt anpassar ditt sätt att förmedla budskap beroende på situation och person du möter. Vidare tar du ansvar för din uppgift och driver processer framåt, både i ditt enskilda uppdrag och i speciallärarteamets gemensamma uppdrag. 

Du som har en utfärdad legitimation samt behörighetsförteckning, vänligen bifoga dessa som filer tillsammans med dina ansökningshandlingar när du söker tjänsten. Är du utbildad speciallärare men ännu inte har ansökt om legitimation, vänligen bifoga utbildningsintyg. Är du under utbildning till speciallärare, bifoga studieintyg på hittills avslutade kurser vid högskola eller universitet. 

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.  

Information om tjänsten

Tillträde: 2022-01-10

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 8029

Dela detta jobb

Speciallärare till Malmslättsskolan Kärna

Linköpings kommun