pedagogjobb.se

Speciallärare till Ljungsbroskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Speciallärare till Ljungsbroskolan

Sista ansökningsdatum: 21 januari 2021
Referensnummer: 6129

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

Kontaktperson:

Jenny Lindvall, Rektor, 013-205583, Jenny.Lindvall@linkoping.se

Beatrice Zechel, Biträdande rektor åk 4-9, 013-294916, Beatrice.Zechel@linkoping.se

Christina Isaksson, Lokalombud Lärarförbundet, christina.isaksson@linkoping.se

Anders Grafström, Lokalombud Lärarnas Riksförbund, anders.grafstrom@linkoping.se

 

Om arbetsplatsen

Ljung och Ljungsbro skola är en F-9 skola som ligger i centrala Ljungsbro, drygt 10 km från Linköpings centrum. Vi har ca 550 elever från förskoleklass till årskurs 9 varav en del är en kommungemensam särskild undervisningsgrupp i åk 7-9 för elever inom autismspektrum. Vi är ca 95 medarbetare på skolan och vi arbetar ständigt med att utveckla undervisningen för våra elevers maximala lärande. Elevens bästa är alltid i fokus och vår verksamhet präglas av engagemang, kreativitet, dynamik och glädje! 

Arbetsbeskrivning

Som speciallärare hos oss på Ljung och Ljungsbro skola kommer du tillsammans med lärare och elevhälsan bidra till att elever ges den ledning och stimulans som de behöver i sitt lärande och sin personliga utveckling. Du är med och arbetar för skolans pedagogiska utveckling och för att utbildningen blir tillgänglig och inkluderande för alla elever. I ditt arbete förväntas du bland annat föreslå insatser och anpassningar för elever i behov av detta och medverka i upprättandet av utredningar och åtgärdsprogram samt uppföljning och utvärdering av dessa. 

Du kommer ha flera kontaktytor i ditt arbete i form av elever och pedagoger. Som speciallärare kommer du även ha ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam och ha en viktig roll där. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har speciallärarexamen. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt är van att arbeta med digitala verktyg. Vi vill att du har erfarenhet och kunskaper om arbete kring elever i behov av särskilt stöd. 

I ditt arbete tar du initiativ, arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Arbetet ställer krav på att kunna arbeta självständigt och tillsammans med andra samt förmåga att planera och organisera. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift och att du kan använda dokumentation som ett reflektionsverktyg. I den här rollen ser vi även att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter olika situationer och ändrade förutsättningar.

Information om tjänsten

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 6129

Dela detta jobb

Speciallärare till Ljungsbroskolan

Linköpings kommun