pedagogjobb.se

Logga

Speciallärare till Lillkyrkaskolan

Ansök nu

Speciallärare till Lillkyrkaskolan

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Lillkyrkaskolan finns i det natursköna Trögden ungefär 1,5 mil utanför Enköping. Vår geografiska placering ger goda förutsättningar att använda närmiljön till att lära i olika sammanhang. Vi ser det som självklart att delar av undervisningen sker utomhus. Lillkyrkaskolan är en liten skola men vi har bibliotek, musiksal, textilsal, trä- och metallsal, fullstor idrottshall och särskilda lokaler för vår fritidsverksamhet. På Lillkyrkaskolan har vi elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Vi har omkring 150 elever och vi är cirka 20 medarbetare.

Våra medarbetare har hög behörighet både inom skola och fritidshem. Vi tar del av varandras kompetenser genom samarbete i lärlag och genom ett utvecklande kollegialt utbyte i gemensamma träffar varje vecka. Vår inställning är: Vi vill utvecklas. Vi är aldrig färdiga. Vi har en samsyn kring att söka svar på elevers svårigheter i lärmiljö och undervisningssituationer och inte hos eleven själv.

Vi har hög måluppfyllelse och vi följer kontinuerligt och strukturerat upp elevernas lärande under läsåret. Lillkyrkaskolan är på god väg inom digitalisering. Våra klassrum är utrustade med projektorer och smartboards och eleverna har tillgång till digitala arbetsverktyg från förskoleklass och uppåt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en driven och engagerad speciallärare alt. specialpedagog som vill vara en viktig del i vårt arbete med att utveckla vår undervisning.

Du kommer arbeta med undervisning i klassrummet, i mindre grupp och enskilt. Du arbetar med kartläggningar, pedagogiska utredningar, analys och åtgärder. Du erbjuder handledning, driver skolutveckling samt ansvarar för viss resursfördelning. Du verkar för att alla elever ska få en god utveckling och stöttar pedagogerna i detta arbete.

Du håller dig ajour med aktuell forskning och kan med din kunskap kompetensutveckla andra, föreslå utvecklingsområden och initiera utvecklingsarbeten av olika slag.

Du kommer att samarbeta med specialläraren som arbetar på Grillbyskolan. Lillkyrkaskolan och Grillbyskolan har samma elevhälsoteam (kurator, psykolog och skolsköterska) och rektor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad speciallärare/specialpedagog med kompetens inom grundläggande läs- och skrivinlärning samt/eller matematikutveckling. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du har god förmåga att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och personal från andra instanser.

Du är positiv och har ett förhållningssätt och bemötande som fokuserar på att se möjligheter att utforma lösningar som gynnar alla elevers lärande. Du kommer ofta med idéer och nya angreppsätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. Du bör vara analytisk och ha en god förmåga att identifiera framgångsfaktorer för elevers lärande och utveckling. Du är flexibel och van vid att självständigt planera, organisera och prioritera ditt arbete.

Som person är du lugn, trygg och har god samarbetsförmåga. Ett positivt förhållningssätt och att vara lösningsorienterad värderas högt. Stor vikt kommer även att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Logga
Speciallärare till Lillkyrkaskolan

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen