pedagogjobb.se

logga

Speciallärare till Länna och Riala skolor

Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Speciallärare till Länna och Riala skolor

Om tjänsten
Är du en engagerad och hängiven speciallärare med vilja och driv att utvecklas och skapa förutsättningar till god måluppfyllelse? Vi behöver din kompetens till Länna och Riala skolor. Här kan vi erbjuda dig en arbetsplats med inspirerande omgivningar och ett roligt, kompetent kollegium. Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsbeskrivning
Som speciallärare med inriktning mot senare år på Länna skola kommer du bl a arbeta som stöd åt andra lärare, med elever både enskillt och i grupp, med utredningsarbete och kartläggning. Du arbetar nära specialläraren som arbetar mot de yngre åldrarna. Då vi hela tiden arbetar för att utveckla våra arbetssätt följer ni tillsammans upp elevernas resultat och den egna undervisningen kopplat till forskning och egna utvecklingsarbeten. Du är en viktig del i vårt elevhälsoteam, där du bidrar med dina kunskaper och erfarenheter. Du ser modern teknik som ett naturligt redskap och du är nyfiken att lära nytt för att variera undervisningen och skapa goda förutsättningar för våra elevers lärande. I Norrtälje kommun har alla lärare tillgång till egen dator/i-Pad och tekniken finns även för eleverna i form av i-Pads. 

Kvalifikationer
Nu söker vi dig som är speciallärare, mot de senare årskurserna och gärna har kunskaper och/eller utbildning inom Sva. Du är en engagerad och hängiven lärare med vilja och driv att utvecklas och skapa förutsättningar till god måluppfyllelse. Du använder dig av en bred pedagogisk repertoar där du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande. Du vill också samarbeta och lära tillsammans med kollegorna genom att bidra med din kompetens och förankra era tankar i relevant forskning. Du bidrar med din kompetens i elevhälsoteamet, där du ansvarar för utredningar och kartläggningar.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du har förståelse för vikten av att skapa goda relationer med våra elever och deras vårdnadshavare. Du har ett positivt förhållningssätt och kan se utmaningar som möjligheter. Du har ett gott ledarskap och förmågan att möta elevers olika behov för att successivt utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen
Kom till oss på Länna skola! Varför då? Jo, för att det är en spännande skola att arbeta på! Här arbetar du nära eleverna tillsammans med engagerade och utvecklingsbenägna kollegor. Ett kul och kompetent kollegium helt enkelt!

Länna skola ligger vackert belägen i Bergshamra, endast 15 minuter från Norrtälje stad, med fina inspirerande naturområden runt knuten. Skolan ligger strategiskt från flera geografiska håll, Norrtälje, Åkersberga, Rimbo men även Stockholm/Täby.

Vi är en F-9-skola med ca 260 elever, med ett välfungerande fritidshem och ändamålsenliga och fina undervisningslokaler. Vi har ett välutrustat skolbibliotek med stort utbud av modern litteratur och teknik. Vi har ett elevhälsoteam bestående av skolsköterska, skolkurator, speciallärare, biträdande rektor och rektor.

ATT-teamet (Arbetsro, Trivsel och Trygghet) är vårt trygghetsteam som stöttar med kartläggning och uppföljning om problematiska situationer skulle uppstå. Alla arbetar vi med vår vision som ledstjärna i vardagen; Vår skola – min möjlighet, där vi vill använda varandras olikheter som bas för en trygg och stimulerande lärmiljö.

Våra kockar i köket lagar vällagad och näringsriktig lunch från grunden.

Anställningsform
Deltid 80-100%. Tillsvidare anställning.

Tillträde datum 
10 augusti 2021

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Dela detta jobb

logga
Speciallärare till Länna och Riala skolor

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret