pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Speciallärare till Kärna skola

Ort
Utgår

2022-09-27

Ansök nu

Speciallärare till Kärna skola

Om arbetsplatsen

Kärna skola har närmare 650 elever fördelade på tre eller fyra klasser i varje årskurs F-6. Skolan ligger i Malmslätt med närhet till naturen och cirka 10 minuters bussresa från Linköpings centrum.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi tydligt fokuserar på en lärande kultur för alla och där vi tror på att allas bidrag är lika viktiga. Elevens rätt till hög kvalitet på undervisningen står i fokus och där våra prioriterade områden är samsyn lärande, engelska och skolnärvaro.

På skolan arbetar 100 medarbetare inklusive stödfunktioner såsom skolsköterska, kurator, psykolog, logoped, specialpedagogisk koordinator, fokusbibliotekarie, administratörer och vaktmästare. Vi har två heltidsanställda lärarassistenter som möjliggör högre kvalitet på pedagogernas arbete och en bättre arbetsmiljö. På skolan finns en ledningsgrupp med fokus på skolutvecklingsfrågor, i den ingår skolans sex utvecklingslärare och förstelärare samt biträdande rektorer och rektor.

 

Arbetsbeskrivning

Som speciallärare har du ansvar för det specialpedagogiska arbetet och arbetet kring elever i behov av särskilt stöd. I ditt arbete förväntas du bidra till att upptäcka och kartlägga elevens stödbehov samt säkerställa att arbetsmetoden som används är forskningsbaserad och utvärderingsbar i så stor utsträckning som möjligt. Din uppgift är att säkerställa en god kvalitet på utredande kartläggning och aktuellt stöd samt upprättande av åtgärdsprogram kring detta. Du kommer att samarbeta med klasslärare runt enskilda elevers behov av anpassningar.

Som speciallärare har du en viktig uppgift i att stödja arbetet med elever som riskerar att inte nå de nationellt uppställda målen. Du arbetar med detta både genom klassrumsundervisning och i enskild undervisning. 

Du ingår i ett speciallärarteam som en av tre speciallärare. Teamet leds av den specialpedagogiska koordinatorn som också leder EHT.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och speciallärarexamen eller har utbildning/erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Du har en utvecklad samarbetsförmåga och relaterar dig smidigt och lyhört till andra. Du är trygg i dig själv och ser relationer i dess rätta perspektiv. Med utgångspunkt i ett positivt förhållningssätt har du en god förmåga att skapa delaktighet och samsyn i verksamheten och kan skapa och underhålla relationer på arbetsplatsen. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla parter. Din goda insikt om människors olika förutsättningar gör att du skickligt anpassar ditt sätt att förmedla budskap beroende på situation och person du möter. Vidare tar du ansvar för din uppgift och driver processer framåt, både i ditt enskilda uppdrag och i speciallärarteamets gemensamma uppdrag. 

Du som har en utfärdad lärarlegitimation samt behörighetsförteckning, vänligen bifoga dessa som filer tillsammans med dina ansökningshandlingar när du söker tjänsten. Är du utbildad lärare men ännu inte har ansökt om lärarlegitimation, vänligen bifoga utbildningsintyg. Är du under utbildning till lärare, bifoga studieintyg på hittills avslutade kurser vid högskola eller universitet.

 

Information om tjänsten

Tillträde: 2022-11-07

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9974

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Dela detta jobb

Speciallärare till Kärna skola

Linköpings kommun