pedagogjobb.se

Heby skola 7-9

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby Skola 7-9 ligger centralt i Heby och har ca 200 elever. Många av skolans elever kommer med skolskjuts till skolan då upptagningsområdet är stort. Eleverna gör goda resultat och vi vill fortsätta att bli allt bättre. Kommande läsårs satsningar är ett specialpedagogiskt lyft för hela personalen och ett värdegrundsprojekt, Lika Olika.

På Heby skola 7-9 finns ett utmanande och inspirerande arbete med många trevliga arbetskamrater. En arbetsplats som kännetecknas av kollegialt lärande, kreativa pedagoger och en strävan efter att undervisningen ska lyfta till allt högre nivåer. Med personal som trivs med varandra och med eleverna blir arbetsklimatet varmt.

Ditt uppdrag

Som speciallärare i matematik varierar dina arbetsuppgifter. Tillsammans med övriga elevhälsan på skolan arbetar du såväl främjande som åtgärdande med fokus på tidiga insatser. Du stödjer elever i ordinarie undervisning, undervisar elever i grupp eller enskilt, gör kartläggningar och skriver tillsammans med skolans specialpedagog åtgärdsprogram. Du är ämneslärarnas stöd i att planera en undervisning där alla elever når målen.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i matematik. Extra meriterande om du har speciallärarutbildning.

Du har förmåga att entusiasmera och engagera eleverna, vill utveckla arbetsmetoder och gärna delar med dig av kunskaper och erfarenheter. Du har god samarbetsförmåga och är trygg i dig själv och bra på att skapa goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare och kollegor.

Du är strukturerad och engagerad, lyhörd, positiv och ansvarstagande gentemot alla du möter i ditt arbete. Du är van att arbeta med digitala verktyg som till exempel Office365 med Teams och Unikum.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2020-08-10
Löneform    Fast, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Heby
Län    Uppsala län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/155
Kontakt    
Inger Sandberg, 0224-36272
Facklig företrädare    
LR - Lasse Lundkvist, 070-335 39 31
Lärarförbundet - Lena Eriksson, 073-565 64 81
Publicerat    2020-08-07
Sista ansökningsdag    2020-10-07

Logga

Speciallärare till Heby skola 7-9

Ansök nu

Dela detta jobb