pedagogjobb.se

Speciallärare till gymnasiesärskolan i Partille

Företag Partille kommun
Ort
Utgår

2019-08-12

Ansök nu

Speciallärare till gymnasiesärskolan i Partille

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i de olika ämnesområdena samt vara elevhandledare för en grupp elever. Du kommer att vara en del av ett arbetslag där du har ett nära samarbete med elevassistenter. 

Arbetet präglas av lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativ och kompletterande kommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet som speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning eller annan examen som vi bedömer likvärdig. Du har arbetat med AKK och känner till TAKK och är motiverad att lära dig mer om teckenkommunikation. Ett plus är om du är intresserad av ämnesområdena ESE och IDO. Du har ett inkluderande synsätt och en förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst kan tillgodoses. Du ser utvecklingsarbete som en självklar del i lärarjobbet och vill samarbeta med skolans övriga pedagoger. Du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och har en helhetssyn. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer. Du har förmågan att vara en kvalificerad samtalspartner i pedagogiska frågor för kolleger, föräldrar och andra berörda. Du är idérik och stimuleras av utmaningar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Löpande urval kan komma att tillämpas. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Anki Karlström
Rektor
031-7921459

Fackliga företrädare

Thomas Hunter
Lärarnas Riksförbund
0739-209660

Alexander Köhn
Lärarförbundet
070-993 10 55

Dela detta jobb

Speciallärare till gymnasiesärskolan i Partille

Partille kommun