pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Särskolan är en egen skolform, som är anpassad för elever, som bedöms att inte ha förutsättningar att nå upp till grundskolans kunskapskrav för att de har en utvecklingsstörning. Grundsärskolan har en egen läroplan och undervisningen anpassas till varje elevs förutsättningar och behov. 

I särskolans linje på Gotland undervisar vi elever från årskurs 1-9 i grundsärskolan och årskurs 1-4 i gymnasiesärskolan. I nuläget har vi ca 80 elever inskrivna i grundsärskolan och ca 35 elever inskrivna i gymnasiesärskolan. 

Dina arbetsuppgifter

Vill du vara med och skapa varje elevs bästa särskola? Vill du arbeta med våra fantastiska elever och kollegor?

Vi söker en speciallärare till högstadiet med ett stort intresse för människor samt förmåga att skapa goda relationer. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget, som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö, för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. 

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare och som gärna har speciallärarexamen med inriktning utvecklingsstörning. Du har erfarenhet av, och kunskap om, elever med ovanstående utmaningar samt även NPF och du har de pedagogiska verktygen att kunna hjälpa dem. Du är van användare av assisterande teknik och har arbetat med att tillgängliggöra lektionsinnehåll, exempelvis med bildstöd. Du ska ha god insikt och kunskap om skolans styrdokument och tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därmed leda och organisera arbetet med eleverna för att skapa en god lärandemiljö och studiero under dagen. 

Du har ett stort intresse för människor och förmåga att skapa goda relationer. Du är flexibel, lösningsinriktad och lyhörd för elevernas individuella förutsättningar. Det krävs att du är lugn och pedagogisk med stort tålamod och förmåga att skapa trygghet för varje elev. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag. 

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

  • Omfattning: Heltid

  • Lön: Månadslön

  • Tillträde: Snarast

  • Varaktighet t.o.m:

Ansök senast

  • Sista ansökningsdag: 2022-10-02

Referensnummer

2022/993

Kontaktperson(er)

  • Anna Levén, 0498-204264

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Dela detta jobb