pedagogjobb.se

Speciallärare till grundsärskolan på Bredängsskolan

Ort
Utgår

2020-05-25

Ansök nu

Speciallärare till grundsärskolan på Bredängsskolan

Arbetsplats
Bredängsskolan är en mångkulturell F-9 skola med ca 25 elever på grundsärskolan. Totalt har vi ca 530 elever med åtminstone 30 olika modersmål. Skolan ligger i Bredängs centrum med närhet till både natur och kultur. Vår vision är att Alla ska lyckas!
För att Alla ska lyckas satsar vi mycket på språkutvecklande arbetssätt och digitala verktyg i undervisningen. Vi vill att våra elever ska lyckas nå sina personliga mål med skolan.

För att Alla ska lyckas följer alla lektioner samma struktur.
Bredängsskolans ordnings- och trivselregler beskriver förväntningarna på hur vi ska vara mot varandra för att Alla ska lyckas. Dessa förväntningar handlar bl.a. om att vi ska bemöta varandra på ett positivt och respektfullt sätt.

Läs mer om vår skola på www.bredangsskolan.se


Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta i grundsärskolan. Du ansvarar för att eleverna utmanas till optimalt lärande utifrån sina individuella förutsättningar Som speciallärare kommer du att undervisa elever med behov av stöd, både individuellt och i grupp. Du ska dokumentera elevernas utveckling i form av t.ex. betyg, bedömning, pedagogisk kartläggning, åtgärdsprogram och individuella utvecklingsplaner. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen i nära samarbete med elevassistenter. Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans arbetar kring våra elever. I uppdraget behöver du även samarbeta med vårdnadshavare, habilitering och i vissa fall andra myndigheter.

Vi söker en legitimerad och erfaren speciallärare till en tillsvidare heltidstjänst (100 %) i grundsärskolan åk F-9.


Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- Har grundskollärarexamen samt speciallärarutbildning med inriktning utvecklingsstörning.
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta med intellektuell funktionsnedsättning och som har undervisat i grundsärskolan tidigare.
- Har goda kunskaper i svenska och är bra på att dokumentera på ett strukturerat och lättillgängligt sätt.
- Har utbildning och kunskap inom AKK och TBA.
- Har ett lågaffektivt bemötande och kan hantera stress.
- Tycker om och vill arbeta i team, men som självständigt kan planera och utföra sitt arbete.


Sök tjänsten/kontaktuppgifter
Vi söker en behörig och erfaren speciallärare till en tillsvidare heltidstjänst (100 %) i grundsärskolan fr.o.m. 2020-08-11 eller enligt överenskommelse.
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rektor Anna Hoffsten på tel 073 917 96 02, biträdande rektor på grundsärskolan Margareta Czarnecka på tel 076-12 37 89 eller fackligt ombud Staffan Litmo (Lärarnas Riksförbund) på tel 070-516 07 69.


 

Dela detta jobb

Speciallärare till grundsärskolan på Bredängsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen