pedagogjobb.se

Speciallärare till grundsärskolan åk 4-6 på Bredängsskolan

Ansök nu

Speciallärare till grundsärskolan åk 4-6 på Bredängsskolan

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Bredängsskolan är en mångkulturell F-9 skola med ca 28 elever på grundsärskolan. Totalt har vi ca 530 elever med åtminstone 30 olika modersmål. Skolan ligger i Bredängs centrum med närhet till både natur och kultur. Vår vision är att Alla ska lyckas!

För att Alla ska lyckas satsar vi mycket på språkutvecklande arbetssätt och digitala verktyg i undervisningen. Vi vill att våra elever ska lyckas nå sina personliga mål med skolan. För att Alla ska lyckas följer alla lektioner samma struktur.

Bredängsskolans ordnings- och trivselregler beskriver förväntningarna på hur vi ska vara mot varandra för att Alla ska lyckas. Dessa förväntningar handlar bl.a. om att vi ska bemöta varandra på ett positivt och respektfullt sätt.

Läs mer om vår skola på www.bredangsskolan.se

Ditt arbete

Som speciallärare hos oss ansvarar du för att eleverna utmanas till optimalt lärande utifrån sina individuella förutsättningar. Du undervisar elever med behov av stöd, både individuellt och i grupp. Du ska dokumentera elevernas utveckling i form av t.ex. betyg, bedömning, pedagogisk kartläggning, åtgärdsprogram och individuella utvecklingsplaner. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen i nära samarbete med elevassistenter. Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans arbetar kring våra elever. I uppdraget behöver du även samarbeta med vårdnadshavare, habilitering och i vissa fall andra myndigheter.

Vi söker nu dig, en legitimerad och erfaren speciallärare, som har ett genuint intresse för att arbeta i grundsärskolan! Tjänsten är en tillsvidaretjänst i grundsärskolan åk 4-6 där eleverna i gruppen läser ämnesområden.

Din kompetens och erfarenhet

Du skapar en god miljö för lärande samt är en kvalificerad samtalspartner för elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, samtidigt som du kan planera och arbeta självständigt. Då en del elever är utåtagerande är det viktigt att du har ett lågaffektivt bemötande och kan hantera mer pressade situationer.  

Vidare vill vi att du som söker har:

  • grundskollärarexamen åk 4-6 samt speciallärarutbildning med inriktning utvecklingsstörning.
  • tidigare erfarenhet av att arbeta med intellektuell funktionsnedsättning och som har undervisat i grundsärskolan tidigare.
  • goda kunskaper i svenska och dokumenterar på ett strukturerat och lättillgängligt sätt.
  • utbildning och kunskap inom AKK (alternativ och kompletterande kommunikation) och TBA (tillämpad beteendeanalys).

Låter tjänsten intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholm stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig insprieras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Dela detta jobb

Speciallärare till grundsärskolan åk 4-6 på Bredängsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen