pedagogjobb.se

Fredrika Bremerskolan

Är du legitimerad speciallärare? Vill du ha möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten?
Välkommen till Fredrika Bremerskolan!

Fredrika Bremerskolan är en F-5 skola som ligger i Nyby mellan Gamla Uppsala högar och Gränbystaden. Vi som arbetar här har en god gemenskap och ett starkt driv att utveckla vår skola.

Här kan du läsa mer om Fredrika Bremerskolan (https://fredrika-bremerskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av två speciallärare och personal från fritidshemmet samt i skolans elevhälsoteam. Du kommer att ansvara för elever i olika inlärningssituationen med till exempel läs- och skrivstöd och matematikinlärning. Du har goda kunskaper om barns utveckling och lärande samt har förmåga att identifiera och arbeta utifrån individens behov. Du tycker om att samarbeta, är lyhörd och har lätt för att kommunicera och samverka med elever, föräldrar och andra yrkesgrupper. Du kommer även att stödja ordinarie lärare i arbetet med elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare. Vi ser att du har erfarenhet av arbete som speciallärare. Har du kunskaper i Microsoft onedrive och teams ses det som meriterande.

Som person är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Samuel Öberg, rektor, 018-727 58 80

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Göran Andersson, 018-727 58 82
Lärarnas Riksförbund, Anders Gällstedt, 018-727 58 82

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Speciallärare till Fredrika Bremerskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-06-04

Ansök nu

Dela detta jobb