pedagogjobb.se

Ärentunaskolan

Hos oss kommer du arbeta med professionella kollegor som tillsammans med dig skapar det bästa förutsättningar för att eleverna ska nå sina mål och känna sig trygga i skolan.Låter det intressant? Och brinner du för att hjälpa elever att nå sina mål? Sök tjänsten som speciallärare till Ärentunaskolan redan idag!

Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 6-9 belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Skolan har för närvarande cirka 650 elever i årskurs 6-9, inklusive en förberedelseklass, och 70 personal. Från och med ht 2021 blir vi en 7-9 skola. Skolan ligger nära Storvreta centrum, naturnära och med utsikt över Fyrisår. Det är lätt att pendla hit med såväl buss som tåg - Upptåget tar 7 minuter från Uppsala.

Läs mer om skolan här: Ärentunaskolan (https://arentunaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Skolan har en organisation där vi arbetar i arbetslag. Det arbetslag du kommer arbeta är S-laget. S-laget stöttar elever med särskilda behov både i form av en mindre grupp med elever som har en anpassad studiegång samt med elever som kommer till Studion för stöd i vissa ämnen. I ansvaret som speciallärare får du möjlighet att dels stötta ämneslärare med att skapa anpassningar i klassrummet men även att göra kartläggningar av elevens kunskaper samt att skriva åtgärdsprogram och att hitta lösningar för den enskilda eleven att nå målen i de olika ämnena.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare med inriktning svenska/engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med NPF problematik samt av att göra kartläggningar och skriva åtgärdsprogram. Det är meriterande om du har god datavana, då all dokumentation sker digitalt.

Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt att du är kommunikativ som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vi ser även att du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Leif Ericsson, tf rektor, 079-062 21 77
Maria Norelius, biträdande rektor, 072-593 63 51

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck eller Elisa Eriksson 018-727 77 75/66
LR, Anna Wembelius Hallgren 018-727 77 75/66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Speciallärare till Ärentunaskolan

Ansök nu

Dela detta jobb