pedagogjobb.se

Speciallärare/Specialpedagog till Kunskapsskolan Lund åk 4-6

Ansök nu

Speciallärare/Specialpedagog till Kunskapsskolan Lund åk 4-6

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en specialpedagog eller speciallärare till årskurs 4-6.

Vår verksamhet i årskurs 4-6 består av två klasser i varje årskurs och lärarna, specialpedagog/speciallärare och fritidsledare arbetar nära varandra i ett arbetslag. Vi arbetar i små grupper med 21 elever i varje grupp.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en specialpedagog/speciallärare för årskurserna 4-6. Vi söker dig som brinner för att alla elever ska lyckas. Du behöver vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och ett genuint intresse för eleven.

Du arbetar tillsammans i vardagen med arbetslaget för att ge eleverna verktyg och egna resurser så de kan delta i den ordinarie undervisningen med och utan specifika stödinsatser. Vi har tydliga rutiner och strukturer för dokumentation och utvärdering tillsamamns med elever vårdnadshavare och övrig personal på skolan. Du gör pedagogiska kartläggningar och hjälper till att skriva åtgärdsprogram.

Du kommer arbeta elevnära och individanpassat samtidigt som du kommer arbeta med att se helheten ur grupp- och organisationsperspektiv. Du samarbetar med både elever, föräldrar och arbetslag/ämneslag i team tillsammans med specialpedagog årskurs 7-9 och övriga i elevhälsoteamet.

Du är en självklar del i skolans elevhälsoteam där rektor, biträdande rektor, specialpedagog åk 7-9, skolsköterska, kurator och socialpedagog också ingår. Vid behov ingår även skolpsykolog och skolläkare. Din pedagogiska iakttagelse, reflektion och dokumentation är ständigt närvarande och att stötta och handleda kollegor tillsammans med elevhälsoteamet är en del i vårt långsiktiga och hälsofrämjande arbete.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan medarbetare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som specialpedagog eller speciallärare. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Utredningskompetens i olika former är meriterande.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Lund är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 450 elever. Skolan startade 2002 och ligger vackert belägen i St Lars-parken endast ett stenkast från busshållplats med både lokalbuss och regionbuss. På vår skola har vi en härlig stämning och nöjda elever som trivs och har höga studieresultat. Vi har en härlig blandning av elever från många kommuner som tillsammans skapar en skola för alla.

Kunskapsskolan Lund erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

OM KUNSKAPSSKOLAN

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Deltid ca 80%

Kontaktpersoner

Rektor Åsa Klein, mobiltelefon 0733-157529, asa.klein@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 28 februari 2020.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

St Lars väg 19, Lund

Dela detta jobb

Speciallärare/Specialpedagog till Kunskapsskolan Lund åk 4-6

Kunskapsskolan