pedagogjobb.se

Kungsör är en trevlig stad mitt i den expansiva mälardalsregionen som lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt och en kunglig historia. Här är det nära till fantastisk natur, Mälarens vatten och ett aktivt fritidsliv. Kungsörs kommun är en spännande arbetsplats som präglas av en dynamisk och modern organisation. Som medarbetare hos oss har du nära till kollegor, chefer och beslutsvägar vilket ger dig goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla.

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomar? Har du lärarexamen och speciallärarexamen kan det vara dig vi söker!

I Kungsörs kommun arbetar våra pedagoger med ett stort engagemang för alla elevers kunskapsutveckling och uppmuntrar till mod, ansvarstagande och nytänkande. Alla organisations- och utvecklingsarbeten på våra skolor utförs utifrån ett tydligt syfte. Det pågår idag viktiga utvecklingsarbeten som fokuserar på undervisning och pedagogik utifrån ett språkutvecklande arbetssätt, bedömning, kollegialt lärande och nyanländas lärande. Det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd.

ARBETSUPPGIFTER
Som speciallärare hos oss arbetar du resursstyrt utifrån det specialpedagogiska behov som finns. I ditt arbete har du ett tätt samarbete med samtliga undervisande lärare, du kommer även ha ett nära samarbete med vårdnadshavare och elevhälsan. Tjänsten kan innebära mentorskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du är en naturlig ledare i klassrummet och har en god pedagogisk förmåga. Vi ser det som en självklarhet att du har ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme. Du har ett tydligt ledarskap där du kan sätta gränser. Du har ett starkt engagemang samt lätt för att skapa goda relationer. Du har god förmåga att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar.

För att lyckas i rollen behöver du värdesätta ett nära samarbete med kollegor. Du har lätt för att skapa förtroende, är lyhörd, vågar tänka i nya banor och har en drivkraft som gör att du får saker gjorda på ett effektivt sätt. Du vill göra skillnad och bidra till elevernas lärande under hela skoldagen.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Speciallärare/specialpedagog till Kung Karls skola åk 4-6

Företag Kungsörs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb