pedagogjobb.se

logga

Speciallärare/Specialpedagog till Hagalundskolans grundsärskola

Ansök nu

Speciallärare/Specialpedagog till Hagalundskolans grundsärskola

Barn- och skolförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss
Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du vara med om att utveckla morgondagens särskola? Då är det här en tjänst för dig!

Du blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. Du kommer till en kreativ och stödjande miljö där vi arbetar utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

Hagalundskolan är en kommunal skola med verksamhet inom grundskola, grundsärskola och fritidshem. Vi arbetar tematiskt i en dynamisk verksamhet där samverkan är central.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär arbete som undervisande speciallärare och klassmentor. Din uppgift kommer vara att planera och bedriva pedagogiskt arbete samt utföra kartläggningar och bedömningar i enlighet med gällande läroplan och styrdokument.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar kreativt och utifrån ett inkluderande förhållningssätt.

Vi söker dig som 
Vi söker en engagerad och kompetent speciallärare/specialpedagog som vill vara med och utveckla vår särskola. Vi utgår ifrån att alla våra elever kan lyckas och har möjlighet att nå sin fulla potential.

Vi söker dig som är lyhörd, kreativ och möter våra elever utifrån deras individuella förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsfokuserad, flexibel och har ett positivt förhållningssätt. Vår syn på lärande är att det ska vara kreativt och stimulerande samtidigt som det baseras på forskning och beprövade metoder.

- har examen med aktuell behörighet
- är engagerad och möter eleverna utifrån deras förutsättningar
- är trygg i dig själv- vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbete i grundsärskola och är   väl förtrogen med särskolans styrdokument

- är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar
- har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder.

Eftersom vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-08-06

Dela detta jobb

logga
Speciallärare/Specialpedagog till Hagalundskolans grundsärskola

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun