pedagogjobb.se

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyskolan är en F-9 skola som ligger centralt i Salems kommun. Vi har cirka 450 elever och vi är runt 60 personer som arbetar i skolan.

Arbetsuppgifter

Vi söker en speciallärare/specialpedagog/logoped som vill vara med och bygga upp vår flexibla undervisningsgrupp för elever på låg- och mellanstadiet. Som speciallärare hos oss bedriver du en modern och kreativ undervisning, hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl språkutveckling,  kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. 

I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar för en god lär- och arbetsmiljö med såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

I dina arbetsuppgifter ingår även mentorskap och kontakt med vårdnadshavare samt samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Planering, genomförande och utvärdering av din undervisning sker både enskilt och tillsammans med ditt team. Du äter pedagogisk lunch tillsammans din elevgrupp och är med dem i olika övergångar mellan olika aktiviteter. 

Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i skolans utvecklingsarbete där vårt arbete utgår från att vi är en skola för alla och vårt arbete präglas av ett kollegialt samarbete där vi främjar lärandet för såväl elever som oss själva. På Säbyskolan är alla elever våra gemensamma elever och vi arbetar med höga förväntningar och rimliga krav!

Vi arbetar för att alla elever ska känna sig trygga på skolan. Vi skapar goda relationer med alla elever för en trevlig och utvecklande atmosfär där alla elever kan ta till sig nya kunskaper. Skolan präglas av glädje, gemenskap, tolerans och respekt för våra medmänniskor. Alla på Säbyskolan är ansvariga för att skapa en god lärmiljö och har ett gemensamt ansvar för inne och utemiljön.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Du behöver också ha erfarenhet av att arbeta i grupper eller med enskilda elever som behöver extra stöd och med språkutvecklig. 

Vi ser gärna att du har ett stort kunnande inom digitalisering och att du bidrar med idéer hur vi kan utveckla vår undervisning mot en ökad måluppfyllelse. 

I uppdraget som speciallärare på Säbyskolan ska du bedriva hög kvalitet på din undervisning och ha höga förväntningar på skolans elever. Din undervisningen väcker nyfikenhet hos eleverna och drivkraft att vilja lära sig mera. Du trivs med att arbeta i skolan och brinner för att få vara med och utveckla eleverna språkmässigt, kunskapsmässigt och i sociala sammanhang. Det är viktigt att du, precis som vi, har god samarbetsförmåga och är lojal med gemensamma beslut och arbetssätt.

Som person är det viktigt att du är ansvarskännande, initiativrik, samarbetande och empatisk. Du ska också vara en god, tydlig och trygg ledare som har lätt för att skapa relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du värnar om vår gemensamma arbetsmiljö och bidrar till en positiv stämning!

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss på Säbyskolan. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Startdatum: 2020-01-08 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-12-20

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Shabo Rhawi

Rektor

08-5325 9454

shabo.rhawi@salem.se

Länk till den här sidanhttp://www.salem.se/naringsliv--arbete/arbetsmarknad/jobba_hos_oss/?rmpage=job&rmjob=1246&rmlang=SE

Logga

Speciallärare/specialpedagog/logoped

Företag Salems kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Dela detta jobb