pedagogjobb.se

Tiundaskolan

Tiundaskolan elevhälsa och specialundervisning växer. Vi behöver dig som är speciallärare/specialpedagog och som vill arbeta och utveckla undervisningen för elever i behov av stöd!

På Tiundaskolan utbildar vi medborgare för en föränderlig framtid.
Som medarbetare på Tiundaskolan ska du sätta eleven i centrum, verka för en samarbetskultur, sätta kunskap i ett sammanhang för att uppnå skolans kärnvärden, lustfyllt, livslångt och tillsammans
Tiundaskolan är en kommunal F-9 skola placerad i Luthagen. Tiundaskolan är en HBTQ-certifierad skola och vi vill att du delar vår grundsyn om alla människors lika värde och lika rättigheter i samhället.
Vi deltar i partnerskolaprojektet tillsammans med lärarutbildningen vid Uppsala universitet. I detta projekt utvecklas nya former för VFU och verksamhetsnära skolforskning.

Läs mer om skolan här (https://tiundaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter är kartläggning av elever i behov av särskilt stöd, handleda kollegor samt att undervisa. Du ska ha erfarenhet att handleda kollegor i arbetet med tillgänglig undervisning för elever inom NPF-området. Du har ett övergripande ansvar för åtgärdsprogram och särskilt stöd. Vi vill att den sökande har en bred ämnesbehörighet åk 4-9 för att tillsammans kompetenta kollegor kunna utveckla arbetet på Tiundaskolan. Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans speciallärarteam.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarlegitimation för de årskurser och ämnen som avses i tjänsten och utbildning speciallärare/specialpedagog. Vi vill att du har bred ämnesbehörighet. Vidare behöver du ha ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Arbetet kräver också goda IT-kunskaper.

Som person tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:

Monika Wahlstedt, rektor, 018-727 84 13

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Tatjana Trivic, 018-727 81 97
Lärarnas Riksförbund, Emil Niklasson, 018-727 81 98

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Speciallärare/Specialpedagog 4-9

Ansök nu

Dela detta jobb