pedagogjobb.se

Valsätraskolan

Vi söker dig som är speciallärare med fokus på svenska och språkutveckling!

Valsätraskolan har 970 elever och ligger 4 km söder om Uppsala centrum. På mellanstadiet är årskurserna treparallelliga. Som lärare på mellanstadiet ingår man i arbetslag och i skolans speciallärarteam. Samarbetsklimatet är gott!

Ditt uppdrag
Speciallärare på mellanstadiet (obs år 3-5) med fokus på svenska och språkutveckling. Specialläraren behöver i samarbete med klasslärarna stötta elever i behov av stöd. Det handlar dels om att ansvara för schemalagda grupper av elever i svenska, dels av individuellt stöd till de elever som behöver extra omsorg för att kunna nå kunskapsmål.
På vårt mellanstadium finns det fler speciallärare, och det är ett teamarbete att bygga upp ett gott stöd. Speciallärarna ingår i elevhälsoteamet för åldersgruppen.
Årskurs 3-5 på Valsätraskolan håller till på Lilla Valsätra, 500 meter från huvudbyggnaden.

Din bakgrund
Vi söker dig som är behörig speciallärare med speciallärarkompetens. Du ska ha erfarenhet av specialläraruppgiften, allra helst på mellanstadiet. Önskvärt är att du har god kännedom om specialpedagogiska hjälpmedel.

Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har också en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tomas Rylander, rektor, 018-727 62 30 (#)

Facklig företrädare:
Lärarförbundet Tina Wesslén, 018-727 62 31 (#)
LR Sari Lahnalampi, 018-727 62 31

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Dela detta jobb