pedagogjobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Westerlundska gymnasiet har fördelarna från både den lilla och den stora gymnasieskolan. Hos oss erbjuds en stimulerande vardag i samlade studiemiljöer som andas studiero. Tack vare nära samarbete med studie- och yrkesvägledning, elevhälsa och pedagogiskt stöd har vi möjlighet att se och möta varje elevs enskilda behov.

Skickliga och entusiastiska pedagoger håller i undervisningen och vi har högre andel legitimerad personal än rikssnittet. Entreprenörskap är en viktig del i våra utbildningar vilket genom åren resulterat i flera priser och utmärkelser.

I vår skolrestaurang lagas god och nyttig mat, på plats i skolans kök. Varje dag serveras flera olika rätter och nybakat bröd direkt från ugnen. Vi ger goda möjligheter till kompetensutveckling och arbetar även med friskvård.

Westerlundska gymnasiet ligger placerad centralt i Enköping. I närheten av skolan går direktbussar till Uppsala och Västerås och på promenadavstånd ligger järnvägsstationen. Med tåg tar det 45 minuter till Stockholm och 15 minuter till Västerås.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är speciallärare med ämnesbehörighet i matematik för gymnasiet.
Du kommer att ingå i arbetslaget pedagogiskt stöd. I uppdraget ingår att arbeta tillsammans med elever från olika nationella program som är i behov av särskilt stöd både enskilt och i grupp. Utöver att arbeta direkt med eleverna ingår det att vara ett stöd för lärare och arbetslag i deras arbete med extra anpassningar. Du kommer även att samarbeta med elevhälsan samt vara delaktig i skolans utvecklingsarbete mot ökad måluppfyllelse. Kartläggningar, utredningar samt upprättande av åtgärdsprogram är också en del av arbetet. Med digitala verktyg som naturliga inslag i arbetet ges du goda möjligheter att arbeta varierat. Skolan har god tillgång till IT-verktyg, samtliga elever har 1:1-lösning.KVALIFIKATIONER
Du som söker har lärarexamen inklusive lärarlegitimation.
Du har goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du har även goda datorkunskaper och dokumentationsvana.

Du trivs med att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Det är viktigt att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar människan samt tar hänsyn till detta i undervisningen. Du är relationsskapande, du har ett intresse för utveckling och forskning samt elevers lärande. Du är strukturerad, lyhörd, har god initiativförmåga och är flexibel. I din roll medverkar du till att elever får ett individanpassat bemötande.
Det är meriterande att ha erfarenhet av något eller några av följande områden:
Erfarenhet av elever med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, språkstörning eller elever med annan språklig bakgrund än svenska.
Vi värdesätter ett lågaffektivt förhållningssätt och tydlighet.


Rekryteringsprocessen pågår under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden är slut.ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Speciallärare med inriktning matematikutveckling/matematiklärare

Ansök nu

Dela detta jobb