pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Speciallärare med inriktning IF till grundsärskolan 1-9

Ort
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Speciallärare med inriktning IF till grundsärskolan 1-9

Om arbetsplatsen

Vi söker dig, speciallärare som vill vara med och utveckla undervisningen för alla elever inom grundsärskolan. Du kan förvänta dig ett närvarande ledarskap, handledning, löpande kompetensutveckling och ett stort inflytande och delaktighet i vårt utvecklings- och förändringsarbete. Du arbetar tillsammans med både lärarkollegor och assistenter i ett arbetslag åk 1-9.

Fågelforsskolan är en verksamhet i framkant och vi arbetar för att varje elev ska känna framtidstro, känna sig betydelsefulla och ha tilltro till sin egen förmåga. Skolan finns centralt i Skillingaryd och är indelad i två olika delar F-6 och åk 7-9. På Fågelforsskolan finns kommunens gemensamma grundsärskola åk 1-9.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som speciallärare med inriktning intellektuell funktionsnedsättning innefattar:
• undervisning till elever i grundsärskolan. Utifrån dina tidigare erfarenheter och övrig personals kompetens görs arbetsfördelning gällande grupper och ämnen/ämnesområden.
• samarbete med övriga lärare på skolan.
• samverka med andra experter kring elev/elever, som exempelvis Habilitering
• samarbete med vårdnadshavare.
• vara en aktiv del av skolans systematiska kvalitetsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som är speciallärare med inriktning IF och har erfarenhet av arbete i grundsärskola. Du har mycket god kunskap om grundskolans och grundsärskolans verksamheter och verksamhetsprocesser. Du har god förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever har bästa förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt. Undervisningen ska locka till lärande vilket innebär att du är duktig på att skapa goda relationer med eleverna. Via undervisningen ska eleverna möta differentierad undervisning där de blir ägare av sitt lärande och vet hur de lär på bästa sätt.
Vi förutsätter att du är en god ledare i klassrummet och arbetar utifrån en tillgänglig lärandemiljö för alla elever.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-09

Ansökan

Referensnummer:   22/161

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.  

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Speciallärare med inriktning IF till grundsärskolan 1-9

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen