pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Speciallärare med behörighet i svenska och engelska

Ort
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Speciallärare med behörighet i svenska och engelska

Arbetsplatsen

Carl Johanskolan är en skola för årskurs 7-9 som ligger centralt i Karlsborg. Vi har en skola som ger goda möjligheter till inlärning i en miljö som är positiv för såväl elever som personal. Följ gärna med på ett digital studiebesök på vår arbetsplats genom följande film.

Carl Johanskolan är inne i en spännande tid då vi kommer genomföra en renovering och ombyggnation av skolan. Det kommer innebära fina möjligheter att bedriva undervisning och ett aktivt elevhälsoarbete. Elevhälsoteamet kommer samlas gemensamt och centralt i skolan vilket kommer underlätta för samarbeten och ökad kvalitet.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra vårt elevhälsoteam som består av ytterligare två speciallärare, en specialpedagog, en skolsköterska en kurator och en studie- och yrkesvägledare. Arbetet som speciallärare innebär att du har ansvar för planering och genomförande av undervisning med eleverna, enskilt och i grupp. Du är skicklig på att anpassa skolarbetet efter nivå och ansvarar för elevernas utveckling. Tillsammans med undervisande lärare arbetar ni med att göra anpassningar av både lärmiljön och undervisningen så alla våra elever får förutsättningar att nå sina mål. Du kommer även vara behjälplig i utförandet av kartläggningar och åtgärdsprogram samt ha kontakt med externa aktörer. 

I uppdraget ingår även att undervisa en klass i svenska och engelska. Som lärare ingår att planera, genomföra, följa upp och anpassa undervisningen, samt dokumentera elevernas lärprocess. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt bedriver utvecklingsarbete för både undervisningen och skolan. 
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en speciallärarexamen och som är legitimerad och har behörighet att undervisa i svenska och engelska i åk 7-9. Du har god kännedom om läroplanen och mål och har en förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. 

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därmed också leda och organisera arbetet för att skapa studieframgång och en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever. Du har kunskap kring relevanta digitala verktyg. Vi vill att du kan utveckla dina arbetssätt och att du är intresserad av ny forskning, utvecklingsarbete och att du alltid sätter eleverna i centrum. Vi ser också gärna att du har kunskap om assisterande teknik och tydliggörande pedagogik. 

Du är intresserad av att se andra människor växa och utvecklas. Du har förmåga att skapa goda relationer. Du tar egna initiativ med elevens bästa i fokus och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och tänker utanför boxen för att hitta de bästa lösningarna för eleven. Du samverkar utan svårigheter med vårdnadshavare, kollegor och elever. Du är strukturerad men ändå flexibel. Du gillar att fatta egna beslut men känner att samarbete med andra är en förutsättning för ett lyckat arbetsresultat. Du har fokus på barns delaktighet. 

Övrigt

Du kommer få en mentor som hjälper dig med introduktionen på din nya arbetsplats för att du så smidigt som möjligt ska lära dig de olika rutiner vi har på Carl Johanskolan och snabbt komma in i arbetet.

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Vi tillsätter tjänsten löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten börjar den 15 november eller enligt överenskommelse.

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022-11-15 eller efter överenskommelse
Löneform      Månadslön
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Karlsborg
Län      Västra Götalands län
Land      Sverige
Referensnummer      2022-154
Kontakt
  • Christer Daggberg, 0505-17047
  • Annie Fredriksen, 0505-17261
Facklig företrädare
  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-17000
Publicerat      2022-08-25
Sista ansökningsdag      2022-10-02

Dela detta jobb

Speciallärare med behörighet i svenska och engelska

Karlsborgs kommun