pedagogjobb.se

Johannesbäcksskolan

Har du erfarenhet av arbete med elever i behov av särkilt stöd? Vill du delta i skolans utvecklingsarbete med fokus på möjligheter?
Välkommen till Johannesbäcksskolan!

Johannesbäcksskolan är en dynamisk F-6 skola i stadsdelen Sala Backe nära centrala staden och med tillgång till härliga parkområden. På skolan går cirka 370 elever. Vi har ett högt söktryck, goda kunskapsresultat och en engagerad personal. Verksamheten bedrivs i ändmålsenliga lokaler som är i gott skick med egna slöjdsalar, hemkunskapssal och idrottshall. Skolan har en stimulerande skolgård som i hög grad utnyttjas till lek och aktiviteter. På skolan råder en hög trivselfaktor och ett utvecklat kvalitetsarbete. Samverkan är ett av skolans ledord där samarbete och kollegialt lärande över alla årskurser i utvecklingsprojekt drivs på skolan samt med övriga skolor i området.

Här kan du läsa mer om Johannesbäcksskolan (https://johannesbacksskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Vi söker nu en speciallärare/lärare till vår särskilda undervisningsgrupp årskurs 1-3. Du kommer tillsammans med en speciallärare ansvara för undervisningen där delat mentorskap ingår. I gruppen arbetar även en pedagog och två resurser. I gruppen går 8 elever med olika inlärningssvårigheter och behov. Arbetslaget är väl inarbetat och det råder högt i tak. Arbetslaget får även stöd av skolans psykolog, skolsköterska och kurator. Eleverna slutar 13.30 varje dag och då finns det tid för planering med övrig personal. Vi samarbetar även med klasslärare i årskurs 1-3. Du kommer att möta ett kreativt och utmanande kollegium där eleven står i fokus.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare och utbildad speciallärare. Du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), samt med läs- och skrivinlärning. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt kunskaper kring IT och digitala verktyg.

Som person tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Gunilla Nauwerck, rektror, 018-727 67 87

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 076- 798 30 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Speciallärare/lärare i särskild undervisningsgrupp

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb