pedagogjobb.se

Björkvallsskolan

Vi söker en ny speciallärare i svenska och engelska.

Björkvallsskolan är en trivsam 6-9 skola i naturnära miljö som växer med fler elever och klasser och ligger högt bland skolorna i Uppsala kommun vad gäller trygghet och trivsel. På vår skola har all personal ett starkt engagemang för att alla elever ska känna sig sedda och lyckas i sitt skolarbete, och som ny personal hos oss blir du en del av en stark och positiv kollegial gemenskap.

Vår skola ligger i Björklinge, cirka två mil norr om Uppsala och har under de senaste åren ökat elevantalet så att vi numera har fyra paralleller per årskurs.

Läs mer om skolan här (https://bjorkvallsskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag

Tjänsten innebär att du kommer möta elever från årskurs 6-9 och tillsammans med specialpedagogen och undervisande lärare utformas uppdraget utifrån de behov som finns bland dem. Du kommer att arbeta aktivt med elever i lärandesituationer, både enskilt, i grupp och som stöd i klass. Du kommer också att vara med i klassrummet för att tillsammans med undervisande lärare bolla fungerande pedagogiska arbetssätt som fungerar för enskilda elever och undervisningsgrupper. Du deltar aktivt i skolans förebyggande och främjande arbete och samarbetar även med skolans elevhälsoteam.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du:
• Låter din undervisning präglas av höga förväntningar på ungdomarnas förmåga
• Har lätt för att kommunicera och samarbeta med ungdomar, föräldrar och kollegor
• Har förmågan att väcka elevernas nyfikenhet, engagemang och ansvarstagande
• Är väl insatt i styrdokumenten på grundskolan
• Har kunskap om alternativa pedagogiska verktyg


Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare i något av ämnena svenska och engelska och gärna har speciallärarutbildning. Erfarenhet av undervisning och specialläraruppdrag från grundskola eller gymnasium är meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i IKT, Teams och övriga Officeprogram.

Vi söker dig som trivs i det nära arbetet med eleverna och som är en skicklig pedagog. Du bygger förtroendefulla relationer till dina elever och vägleder dem på ett inspirerande sätt i deras lärande. Vi värdesätter också god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är också en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Om du saknar behörighet som speciallärare kan vi erbjuda dig att inom ramarna för denna tjänst gå en utbildning.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Patrik Lundh, rektor 018-727 78 81

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund Annicka Toll, 018 – 727 78 80
Lärarförbundet Susanne Vibäck, 018 – 727 78 80

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Speciallärare i svenska och engelska

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-07-06

Ansök nu

Dela detta jobb