pedagogjobb.se

Bergaskolan är en liten, trivsam och centralt belägen högstadieskola i Smedjebackens tätort och har ca 200 elever och drygt 30 personal. Under kommande läsår har skolan fyra paralleller i åk 7 och tre paralleller i övriga årskurser och vi tillämpar tvålärarmentorskap. Vi arbetar i ämnesarbetslag där du och dina kollegor planerar och utvärderar undervisningen i kollegial anda samt driver ämnes- och skolutveckling tillsammans. Vi kommer under hösten att genomföra fortbildning i Läslyftet samt Specialpedagogik för lärande. Tillsammans gör vi Dalarnas bästa skolkommun!

Läs mer på smedjebacken.se 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag. 

Vi tar endast emot ansökningar digitalt via vårt system Webcruiter.

 Arbetsgivare: Smedjebackens kommun
 Ort: Smedjebacken
 Heltid / Deltid: Heltid
 Anställningsform: Provanställning tillämpas
 Tjänstens omfattning: 100
 
Arbetsuppgifter

Planera, genomföra och utvärdera undervisning i svenska och/eller engelska och/eller annat modernt språk i årskurs 7-9 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. Du ska stödja elever i behov av stöd i språkämnen.  Mentorskap ingår.

Du kommer att ingå i team med rektor, specialpedagog samt övriga kollegor i Språkarbetslaget och arbeta både elevnära och övergripande med uppföljning, utvärdering, analys och systematisk kvalitetsutveckling av verksamheten. 

Kvalifikationer

Behörig och legitimerad speciallärare i svenska och/eller engelska och/eller annat modernt språk upp till årskurs 9. Övriga ämnesbehörigheter är mycket meriterande. Du har goda kunskaper och färdigheter i att hantera digitala läro- och hjälpmedel. 

Personliga egenskaper

Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer. Du har ett förhållningssätt och bemötande som fokuserar på att se möjligheter och utforma lösningar som gynnar alla elevers uppfyllelse av kunskapsmålen. Du har god förmåga att identifiera framgångsfaktorer för elevers lärande, utveckling och identitetsskapande. Du ska kunna arbeta både individuellt och i ämnesarbetslag.

Vi erbjuder

Vi vill kunna erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Och eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till våra nyanställda som erbjuds en tillsvidareanställning. Vi vill ha en frisk personal som är aktiva och därför tror vi att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare helt enkelt. Möjlighet att fylla upp till heltid inom kommunen.

 Kontaktinformation

Henrik Nordberg
Rektor
0240-660 204

Karin Diser
Lärarförbundet
0240-660 241

Susanne Trygg Dicksen
Lärarnas Riksförbund
0240-660 240

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Logga

Speciallärare i svenska/engelska åk 7-9 ref nr 18/31

Ansök nu

Dela detta jobb