pedagogjobb.se

Speciallärare Höglundaskolan

Ansök nu

Speciallärare Höglundaskolan

Välkommen att utvecklas med oss

Höglundaskolan är en F-6 skola som har drygt 500 glada och kunskapstörstiga elever och cirka 60 engagerade och kompetenta medarbetare som alla tillsammans arbetar utifrån vår vision ”Kunskapsglädje och framtidstro. Vi kan, vi vill, vi vågar”.

Våra elever och /eller deras vårdnadshavare kommer från världens alla delar. Därför är det viktigt att du är kulturmedveten och intresserad av att aktivt arbeta för elevens språkutveckling.

Vår skola som byggdes för 8 år sedan är vackert utformad och de ljusa moderna lokalerna bjuder in till lärande och möten mellan människor. I ett socioekonomiskt tufft område som vårt är det viktigt att skolan andas kunskap och trygghet som grund för att våga och vilja utvecklas. Detta kräver också ett medvetet, målinriktat och tidvis hårt arbete, men den dagliga belöningen från elevernas framgångar och stolthet när de lyckas, gör att vi väljer att jobba på Höglundaskolan.

Ditt uppdrag

Vi söker en trygg och kompetent kollega som är legitimerad speciallärare med en vilja att utvecklas och se elever lyckas och tillsammans med oss utforma den bästa lärmiljön för våra elever och ge dem möjligheter att lyckas med sina studier. En central del i uppdraget är att undervisa elever med olika utmaningar i mindre sammanhang.

  • Du ingår i skolans elevhälsoteam

  • Du arbetar med särskilt stöd till elever

  • Du är ett stöd till mentor när det gäller att skriva pedagogiska kartläggningar

  • Du handleder vid behov

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har erfarenhet av yrket som speciallärare. Du är initiativrik och självgående. Särskilt meriterande är om du har inriktning språkstörning i din utbildning.

Du är en lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ditt engagemang på skolan samt bidrar till en tillåtande miljö, i vilken man vågar misslyckas och be om hjälp. Du är inte främmande för att prova nya vägar i din roll.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid och klämdagar. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! 

Intervjuer påbörjas i augusti.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/413

Kontakt: Maria Ohlsson
08-606 84 15Teréz Miklos
08-606 79 20

Facklig företrädare:
Fredrik Sucksdorff, LR
08-606 72 71

Publicerat: 2021-07-01

Sista ansökningsdag:
2021-08-16

Dela detta jobb

Speciallärare Höglundaskolan

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen