pedagogjobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Till vår skola med ca 100 elever åk F-6 söker vi nu en speciallärare /grundskollärare Sv/So. Tjänsten kan sökas som en kombinerad heltid eller två olika deltider.

Rindö skola är belägen i östra delen av ön mitt i gamla regementsområdet i ett växande bostadsområde. Det finns goda kommunikationer till skolan, både från Vaxholm och Värmdö.

Skolans litenhet möjliggör ett nära samarbete i hela skolverksamheten; förskoleklass, fritidshem och grundskola upp till åk 6. I vårt samarbete strävar vi efter att alla barn ska känna trygghet och glädje i sitt lärande och att våra elever ska få utlopp för sin kreativitet och fantasi - både i det dagliga arbetet och vid mer speciella tillfällen och traditioner - som friluftsdagar, skolsamlingar och elevens valdagar.

ARBETSUPPGIFTER
Speciallärare 55%:
Som speciallärare arbetar du med att ge stöd till elever enskilt, i grupp och i klass i samarbete med övriga lärare. Tillsammans med lärare och elevhälsan följa upp kartläggningar, pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram.

Svenska/So-lärare 45% åk 6
Till vår åk 6 söker vi ämneslärare sv/so. Den tjänsten kan i omfattning med fördel kombineras med ovanstående specialläraruppdrag.

KVALIFIKATIONER
Behörig SO/SV/speciallärare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons. Ansökningarna behandlas löpande under ansökningstiden.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Speciallärare/grundskollärare till Rindö skola

Ansök nu

Dela detta jobb