pedagogjobb.se

Speciallärare F-3, Blåklintskolan

Ansök nu

Speciallärare F-3, Blåklintskolan

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 700 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2200 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du bli en del av oss?

Blåklintskolan är en skola för elever från förskoleklass till skolår 9. Skolan är uppdelad i en F-3 del, där även fritidshem finns, samt en 4-9 del med tillhörande fritidsgård. Skolan ligger centralt belägen i Mjölby med närhet till både bibliotek, simhall och grönområden. På Blåklintskolan möts dagligen cirka 530 elever och 80 medarbetare.

På Blåklintskolan vill vi fånga varje medarbetares unika förmåga att möta våra elever och färga vår verksamhet. Vi värdesätter ett tillåtande klimat som karaktäriseras av värme, humor och respekten för alla individers egenvärde.ARBETSUPPGIFTER
Som speciallärare på Blåklintskolan är du en viktig del i elevhälsoteamet och speciallärarteamet (Nelson). Du har daglig kontakt med elever. Du är ute och stöttar i klassrum, arbetar med mindre elevgrupper eller med enskilda elever.
Du har nära kontakt med våra lärare i åk Fsk-3 kring elevernas undervisning där ni planerar arbetet tillsammans. Din spetskompetens blir viktig i mötet med eleven där du hittar verktyg för att eleven ska lyckas.

I den här rollen har du ett omväxlande arbete där du varje dag får göra skillnad och har möjlighet att använda din breda kompetens.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en speciallärarexamen och god kunskap angående språk, läs- och skrivutveckling.
Meriterande för tjänsten är om du också har kunskap och erfarenhet av undervisning i SVA då vi har en stor del flerspråkiga elever.

Du är en lagspelare som är trygg, flexibel, ansvarsfull och initiativtagande. Du behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Relationsskapande är en viktig del av uppdraget.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats, präglad av ett bra samarbete och en tydlig flexibilitet. Blåklintskolan har sedan tidigare goda internationella kontakter och därtill deltar vi årligen i en rad olika utvecklings forum såsom bland annat BETT-mässan. Till kommande termin intensifierar vi arbetet med vårt tillgänglighetsarbete på enheten, vilket kommer göra avtryck och färga hela vår organisation.

Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Speciallärare F-3, Blåklintskolan

Mjölby kommun