pedagogjobb.se

Björklinge skola

Är du utbildad speciallärare med starkt engagemang för skolbarn som behöver lite extra stöd? Björklinge skola söker dig som kan göra skillnad för våra elever!
Välkommen med din ansökan!

Björklinge skola är en F-5 skola, med tillhörande fritidshem, och ligger ca 2 mil norr om Uppsala. Den ligger i en naturskön miljö med närhet till sjö och bad vilket används flitigt som en del i undervisningen. Vi har även elljusspår, liten slalombacke, ishall och bibliotek i närområdet. Idag går drygt 460 elever på vår skola och 2009 blev vi en certifierad hälsofrämjande skola vilket innebär att skolan jobbar aktivt med hälsa i alla former, aktiviteter, förhållningssätt och synsätt. Vi arbetar mycket med IKT och vi har också en mindre undervisningsgrupp för elever med särskilda behov där de kan vara hela eller delar av sin skoldag.

Läs gärna mer om skolan här (http://www.bjorklingeskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med elever i behov av särskilt stöd, både enskilt eller i mindre grupp, och tillsammans med övriga lärare och speciallärare planerar du ditt arbete med eleverna. Att kunna skapa goda relationer till eleverna och se varje individs styrkor är av största vikt. Du hjälper till att upprätta åtgärdsprogram, göra kartläggningar och genomföra olika typer av diagnoser. Det ingår vidare att kunna handleda lärare och resurspersoner som arbetar i klasserna.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad speciallärare med lärarlegitimation och har erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-12 år. Det är värdefullt om du har erfarenhet av liknande arbete samt av elever med NPF men det är också önskvärt att du både har erfarenhet av och kunskap om tillgängliga lärmiljöer och att arbeta förebyggande.

Som person är du flexibel vilket innebär att du har förmågan att se möjligheter i förändringar och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har vidare en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och du samarbetar gärna och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Kristina Söderlund, rektor, 018-727 79 06
Karin Mann, biträdande rektor, 018-727 80 03
Anna Kristoffersson, biträdande rektor, 018-727 80 02

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Anna Björkegren, 018-727 79 04
Lärarnas Riksförbund, David Hällman, 018-727 79 04
Kommunal, Åsa Johansson, 018-727 79 01

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Speciallärare åk 2-3

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb