pedagogjobb.se

logga

Speciallärare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-05

Ansök nu

Speciallärare

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Veberöds verksamhetsområde, som tillhör Barn- och skolförvaltning, ligger beläget vid Romeleåsens fot med skogen som närmsta granne. Veberöd ligger ungefär två mil från Lund och det finns bra bussförbindelser till både Lund och Malmö. Svaleboskolan är en F-9 skola med rektor och tre biträdande rektorer.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår de att arbeta enskilt med elev. I samråd med skolans elevhälsa planera och genomföra undervisning i elevens hem och i andra lokaler. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har speciallärarutbildning och erfarenheter av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du förväntas ha god kunskap om hjälpmedel och ha förmåga att motivera och skapa goda relationer.

Ett stort mått av förmåga till eget initiativ och relationsskapande krävs.

Som person är du lösningsinriktad och ser möjligheter istället för hinder. Du är engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du gör skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du visar och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen!

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag - varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2020-08-10

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-07-05

Referensnummer

2020/562

Kontaktperson(er)

 

Per-Ola Birgersson, 046-3597600

 

Corinne Bonder, 046-3597581

 

Nanny Rovin, 046-3597577

Facklig(a) företrädare

Anna Thunberg, LR, 046-3597600

Dela detta jobb

logga
Speciallärare

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen