pedagogjobb.se

Logga

Speciallärare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Speciallärare

IES Västerås är en skola för årskurserna 4-9 med 760 elever och 75 medarbetare. Den är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Internationella engelska skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå med 36 skolor och över 21 500 elever från hela landet.


Vill du arbeta i en spännande internationell miljö med de elever som behöver lite extra stöd?
Vi söker dig som är bra på att bemöta barn och vuxna. Du bör vara lyhörd, tydlig och beredd att stötta eleverna med behöver av extra stöd. Vi förutsätter att du har speciallärarutbildning, eller motsvarande, samt god digital kompetens.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Internationella Engelska Skolan i Västerås söker en speciallärare helst i både matte och svenska. Skolan följer svensk läroplan och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämne. Vi har en tydlig värdegrund med en trygg arbetsmiljö, studiero och god omvårdnad om våra elever. Skolan verkar för att lärande och välmående sätts i första rummet. Du kommer att vara en del av ett internationellt team av lärare och övrig personal där arbetsspråket är engelska. Som speciallärare kommer du att arbeta förebyggande och hälsofrämjande för att stödja elevers utveckling mot utbildningens mål. Detta sker i nära samarbete med vår specialpedagog och övriga medarbetare inom skolans elevhälsoteam.

Dela detta jobb

Logga
Speciallärare

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB