pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Special Pedagogue

Ort
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Special Pedagogue

About this vacancy

 

Specialpedagog  - Årskurs 4-6

Inför höstterminen 2022 söker vi nu en Specialpedagog som förstärker vårt elevhälsoteam på Internationella Engelska Skolan i Borås.

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog arbetar du med att stötta elever med behov. Du ingår i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med rektor, pedagoger, vårdnadshavare samt myndigheter utanför skolan.

Vi söker en specialpedagog med stort engagemang för elevers lärande, hälsa och utveckling. I uppdraget ingår att arbeta för en välfungerande elevhälsa för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:

  • Kartlägga elevers och gruppers behov

  • Arbeta direkt med elev/elever  i mindre grupp

  • Planera, genomföra och utvärdera insatser

  • Koordinera arbetet med överlämningar för elever som börjar och slutar på skolan

  • Övergripande ansvar för att koordinera, upprätta och utvärdera åtgärdsprogram.

  • Delta i skolans elevhälsoteam

  • Delta i skolans systematiska kvalitetsarbete

  • Delta i det årskurs övergripande nätverket för specialpedagogiskt förbättringsarbete

  • Dokumentera i Prorenata

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation samt påbyggnadsutbildning till specialpedagog. Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Tidigare erfarenhet av arbete som lärare och specialpedagog inom grundskolan är meriterande. 

Du behöver även ha god digital kompetens. Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. 

Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som person har du har ett bra bemötande samt en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete Du har en god samarbetsförmåga och intresse av att arbeta tillsammans i team med olika yrkeskategorier. Ditt förhållningssätt är relationellt, och inriktat mot att arbeta hälsofrämjande och förebyggande. Du är flexibel, lyhörd och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen ansök därför så snart som möjligt via mail till malin.johansson.boras@engelska.se

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Special Pedagogue

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB