pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Special Pedagogue

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Special Pedagogue

About this vacancy

Speciallärare inriktning läs- och skriv/logoped

Internationella Engelska Skolan Västerås söker nu en legitimerad speciallärare alternativt logoped som brinner för att arbeta med att språkutveckla enskilda elever, grupper och undervisningen som helhet.  Uppdraget kommer främst riktas mot mellanstadiet då vi ser att fler och fler elever har bristfälliga kunskaper i svenska språket.

Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam som idag består av specialpedagoger, arbetsledaren för det elevstödjande arbetet, skolsköterskor, kurator, SYV, biträdande rektor och skolpsykolog. Teamet har ett gott samarbete och det råder god stämning med högt till tak.  

Skolan har ett stort socialt engagemang och alla konflikter tas på allvar med ett helt team som stöd för elever och lärare. Skolans personal är ambitiös och vårt motto är “stronger together”. 

IES Västerås är en skola för årskurserna 4-9 med 700 elever och 85 medarbetare.

Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö samt att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Rollen som speciallärare alternativt logoped innebär till viss del även arbetsuppgifter som kartläggning, handledning och observationer av både enskilda elever och grupper. Du arbetar för utveckling av vår lärmiljö och genomför pedagogiska utredningar, utformar anpassningar och åtgärdsprogram, alternativt stöttar pedagoger i delar av detta. Du är väl insatt i gällande styrdokument, skolans kunskapssyn och värdegrundsarbete. Du har fokus på en god tillgänglig lärmiljö och ser möjligheter i att utveckla undervisningen tillsammans med pedagogerna.

Du verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt, såväl kunskapsmässigt som socialt och arbetar aktivt för att påverka och stimulera eleverna för att stärka dem i deras arbete mot en ökad måluppfyllelse och lärande.

På IES Västerås arbetar specialpedagoger och speciallärare i ett team med att aktivt undervisa och stötta elever i behov av olika sorters stöd. Specialpedagogisk undervisning av elever ingår i tjänsten.

Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen.

Intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Logga
Special Pedagogue

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB