pedagogjobb.se

Logga

Spanskalärare till Norrsundsskolan

Ort
Utgår

2019-04-08

Ansök nu

Spanskalärare till Norrsundsskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

Vår verksamhet bedrivs i en trygg miljö som breddar förutsättningarna för eget lärande, god hälsa, utnyttjande av modern teknik och ger våra elever en god grund för framtiden. Alla blir sedda och får den hjälp var och en behöver för att kunna nå upp till läroplanens kunskapskrav. Att arbeta på Norrsundsskolan är varierande, roligt och utvecklande. Vi tar gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i spanska ska du planera och genomföra undervisning för elever i åk 6-9. Du ska på ett strukturerat sätt följa upp och kontinuerligt bedöma elevarbeten. Du ingår i ett lärarlag där samarbete är en viktig del i ditt arbete. Resultat, digitalt, kollegialt och synligt lärande är ett fokus i Norrtälje, det kommer ställas ett krav på dig att kontinuerligt utvecklas inom dessa områden.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från läraryrket och som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 7-9. Du är som person ambitiös och ansvarstagande, kreativ i ditt arbete och tar dig an din uppgift med stort engagemang. Uppdraget kräver att du har ett flexibelt förhållningssätt, är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att entusiasmera eleverna i deras lärande. Då vi värnar om att ha goda relationer till såväl kollegor, elever som vårdnadshavare så är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och en stark kommunikativ sida. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket. Du ser IKT som en naturlig del av undervisningen och vill vara med och utveckla det på skolan.
 
Om arbetsplatsen

Vi arbetar med iPADS och andra digitala verktyg i undervisningen och arbetar för att utveckla vårt ITK kunnande genom kollegialt lärande. På skolan arbetar en stabil, positiv och utvecklande personalgrupp. Lgr 11 anger målen för undervisningen och elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling. Du ska vara förtrogen med Lgr 11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag och har en god förmåga att dokumentera ditt arbete. Du ingår i ett arbetslag och driver tillsammans med dina kollegor övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling.

Tillträde

Augusti 2019

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Dela detta jobb

Logga
Spanskalärare till Norrsundsskolan

Norrtälje kommun