pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spännande uppdrag som övergripande specialpedagog

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Spännande uppdrag som övergripande specialpedagog

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms City på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil (eller pendeltåg). Skolan ligger fem minuters promenad från stationen.

Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Alla i teamet är delaktiga för elevernas bästa och vi har inställningen att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola bedriver vi ett systematiskt kvalitetsarbete för ökad likvärdighet och goda studieresultat. 

Vi söker dig som är legitimerad lärare med specialpedagogisk vidareutbildning! 

Du har erfarenhet av att handleda arbetslag/pedagoger i arbetet med att utveckla en inkluderande lärmiljö för alla elever. Du har också arbetat med olika screeningmaterial som en del i att kartlägga elevunderlaget. Vidare har du god erfarenhet av arbetet med pedagogiska utredningar -och utformandet av eventuella stödinsatser/åtgärdsprogram. Du kan även handleda pedagogerna i processen. 

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att leda utvecklingen kring elevernas lärmiljö i enheten, årskurs 4-6. Som en del i detta kommer du regelbundet att träffa respektive arbetslag tillsammans med representanter för elevhälsoteamet. Du kommer även att ingå i skolans elevhälsoteam, där vi har ett salutogent förhållningssätt. Du arbetar även ute i verksamheten som en del i att vara nära undervisningen och handleda pedagogerna. Du undervisar elever i behov av stöd. Du har ett elevnära fokus och samarbetar gärna med övriga kollegor.

Du har ett positivt förhållningssätt och ser varje individs potential! Vi vill att DU med dina kunskaper och erfarenheter bidrar till en fortsatt skolutveckling -  tillsammans med oss! 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Intervjuer kommer att genomföras löpande under tiden för annonsering, sista ansökningsdag 29 september..

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 2022--10-01

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 75 %

Ort: Tungelsta

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/688

Kontakt: Carola Vårkruse
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-08-22

Sista ansökningsdag:
2022-09-30

Dela detta jobb

Spännande uppdrag som övergripande specialpedagog

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen