pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Sörgårdsskolan söker Stödpedagog till grundskola/fritidshem

Ansök nu

Sörgårdsskolan söker Stödpedagog till grundskola/fritidshem

Barn-och utbildnsförvalt, Grundskola F-6 och fritidshem, Sörgårdsskolan F-3

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Tjänsten är placerad på Sörgårdsskolan som är en lågstadieskola F-3 belägen i Gislaveds tätort. Vår vision är Lära lustfyllt tillsammans för framtiden. Skolan har cirka 270 elever. På skolan finns även 5 fritidshemsavdelningar med cirka 165 elever inskrivna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i årskurs 1 och på fritid som stödpedagog och som lärare i fritidshem. Ditt uppdrag är att tillsammans med skolans EHT-team, övriga i arbetslaget planera och genomföra  undervisningen för elev i behov stöd. I ditt uppdrag ingår att stimulera elevens allsidiga utveckling och lärande. Särskilt fokus läggs på språk och kommunikation. Du kommer också att vara en del av vårt arbetslag på våra fritidshem. 

 Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • lärarutbildning med fördjupade kunskaper/erfarenheter av undervisning för elever inom NPF-spektret.

  • god samarbetsförmåga och flexibilitet.

  • förtrogenhet med skolans värdegrund.

  • tydlighet och struktur i sitt ledarskap

  • kunskaper om assisterande teknik och digitala hjälpmedel.

  • meriterande med erfarenhet från att ha arbetat på fritidshem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Sörgårdsskolan söker Stödpedagog till grundskola/fritidshem

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen