pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker nya medarbetare som vill ha ett givande och meningsfullt jobb och göra skillnad varje dag i Sveg, Lillhärdal och Ytterhogdal. Varje vecka behöver Härjedalens kommun timvikarier inom vård & omsorg, kök och service. Ett arbete hos oss kan innebära arbete som personlig assistent, inom
äldreomsorgen, LSS, eller kök och service.


Vi rekryterar löpande och du blir kontaktad så snart vi matchar din ansökan med en verksamhet där vi tror din kompetens skulle passa.

Arbetsuppgifter

Ett arbete som timvikarie hos oss kan innebära arbete som personlig assistent, inom
äldreomsorgen, LSS, eller kök och service.

Du styr din tillgänglighet och väljer själv när du vill arbeta. Får vi ett behov av extra personal när du har lagt dig tillgänglig får du ett SMS med bokning av arbetspasset. Med hjälp av programvaran TimeCare – som du kan ha i din mobil – kan du lägga in din tillgängliga tid. Där ser du också redan inbokade arbetspass och ditt personliga schema finns direkt i din mobiltelefon, dator eller surfplatta.

Vård och omsorg
Vi arbetar nära våra brukare med deras välmående i fokus. Våra brukares behov ser olika ut och ett biståndsbeslut ligger till grund för vilka arbetsuppgifter som ska utföras hos varje brukare. Vanliga arbetsuppgifter är att hjälpa till med personlig hygien, städning, handling, matlagning, påklädning och förflyttning.

Arbetstiden är oregelbunden och varierar mellan dag, kväll och helg. I vissa verksamheter ingår även natt och sovande jour i schemat.

Kök & service
Vi arbetar för att ge barnen vid förskolor och skolor samt våra brukare på äldreboendena den bästa möjliga upplevelse inom kök och service. Vanliga arbetsuppgifter är att vara behjälplig i köken vid tillagning av mat och dess planering, diska och städa olika utrymmen i varierande omfattning beroende på arbetsplats.

Arbetstiderna varierar mellan dag och helger beroende på arbetsplats och behov.

Kvalifikationer

För att få arbeta som timvikarie i Härjedalens Kommun krävs att du har fyllt 18 år. Kraven på dig som sökande kan se olika ut beroende på inom vilken verksamhet du söker jobb. Det är meriterande och ibland ett krav att du har utbildning eller erfarenhet inom det yrkesområde din ansökan gäller.

God förmåga i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav för att kunna kommunicera med våra brukare, barn och medarbetare.

Körkort är en merit men inte alltid ett krav.
Att ha undersköterskeutbildning och erfarenhet av att arbete inom vård och omsorg är meriterande. Meriterande är även utbildning som kock eller ekonomibiträde och erfarenhet
inom kök och service.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel och känner dig trygg att arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och är bekväm med att fatta egna beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder utbildning och introduktion efter dina och verksamhetens behov. Att arbeta som timvikarie i våra verksamheter är ett utvecklande och flexibelt arbete där du själv kan styra när och hur mycket du vill arbeta.

logga

Sommarjobb och extrajobb till Sveg, Lillhärdal och Ytterhogdal

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb