pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Socialpedagog Raoul Wallenbergskolan Bromma

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Socialpedagog Raoul Wallenbergskolan Bromma

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolan Bromma är en uppskattad F-9 skola i Bromma, med drygt 300 elever. RWS Bromma är belägen i hjärtat av Bromma på Beckomberga sjukhus parkområde. Verksamheten drivs i kulturmärkta lokaler, som är vackert belägna mitt i den gamla anrika sjukhusparken. Skolan har parallellklasser i de flesta årskurser och består utav förskoleklass, lågstadium, mellanstadium och högstadium. Vi har ett kompetent fritidsteam och en helt ny skolgård som ger oss stora möjligheter att aktivera eleverna på raster och på fritids.

Vem är du?

Vi söker en utbildad, skicklig, drivande och engagerad socialpedagog som liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för våra elever. En del av arbetsuppgifterna som socialpedagog innebär att delta på lektioner, raster och fritids som stöd för elever; både på individ- och gruppnivå. Du kommer att ha tät kontakt med vårdnadshavare, ett nära samarbete med elevhälsan, fritidshemmet och personal i åk F-6. En annan viktig del av arbetet är att stötta lärare i sociala frågor samt jobba förebyggande och främjande mot kränkningar och trakasserier. I tjänsten ingår även anordna elevsociala aktiviteter på raster.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge barn en god start i livet. Du är en flexibel person med förmågan till nytänkande. Du har en god samarbetsförmåga samt ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, vårdnadshavare och kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Arbetstiden fördelas mellan skola och fritids. Tillsammans med de övriga pedagogerna i skolan medverkar du till att eleven får en positiv och meningsfull dag där kunskapsutveckling och social träning är i fokus.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 30 juni 2022.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta Anna Kämpinge, rektor för RWS Bromma, på e-post anna.kampinge@raoulwallenbergskolan.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Dela detta jobb

logga
Socialpedagog Raoul Wallenbergskolan Bromma

Raoul Wallenbergskolorna AB