pedagogjobb.se

SO-lärare till IES Halmstad

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

SO-lärare till Internationella Engelska Skolan Halmstad 

Positionen

Brinner du för ämnet SO och trivs i internationella miljöer? Då är det kanske dig vi letar efter! IES Halmstad söker en legitimerad SO-lärare som kommer att undervisa elever i årskurs 6–7. Tjänsten kan komma att kombineras med andra ämnen.

Du kommer att vara del av ett engagerat arbetslag och ansvara för din egen planering. Undervisningen sker på svenska och mycket av kommunikation inom organisationen sker på engelska, och vi ser därför gärna att du talar och skriver båda språken obehindrat.  I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som lärare och även mentorskap för ca 16 elever. 

Anställningen är ett vikariat under höstterminen 2020, med start den 3 augusti till och med den 18 december.

Vem är du?

Vi tror att du är en behörig SO-lärare som är engagerad och driven, en förebild för dina elever och en ledare i klassrummet som förmedlar trygghet och stabilitet. Du bryr dig om dina elever och coacher dem mot sina mål. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer. Du är även strukturerad, ansvarsfull och bra på att samarbeta med andra. Om du talar engelska flytande är det en fördel men inget krav.

Uppgifter och ansvar

- Att skapa de nödvändiga förutsättningarna för att elever ska ta till sig kunskap och uppnå sina personliga mål.
- Att utveckla elevernas kunskaper och färdigheter enligt läroplanen, baserat på tydliga kriterier, mål och feedback.
- Att agera som en förebild och erbjuda trygghet, ordning och arbetsro både inne i och utanför klassrummet.
- Mentorskap för ca 16 elever.

Skolan

IES Halmstad är en populär friskola för elever i årskurs 4-9 och ligger centralt utmed Nissan i Örjanskolans gamla lokaler. Skolan följer den svenska läroplanen med undervisning på både svenska och engelska.

Varför du ska söka tjänsten

Tjänsten är en spännande chans att arbeta i en stimulerande och internationell miljö. Rekryteringen sker löpande för denna tjänst, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt via halmstad.engelska.se/about-our-school/careers. Intervjuer sker på plats i Halmstad eller genom videosamtal online.

Kontaktpersoner

Tomas Andreasson, rektor

073-661 98 60, tomas.andreasson.halmstad@engelska.se

Josefin Åhlin, facklig representant

072-853 14 51, josefin.ahlin.halmstad@engelska.se

Dela detta jobb

Logga
SO-lärare till IES Halmstad

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB