pedagogjobb.se

SO Lärare 6-9 IESTäby

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Internationella Engelska Skolan i Täby, med verksamhet i årskurserna 4-9 erbjuder möjligheter för legitimerade lärare att ta del av flera länders undervisningskulturer, då vår personal kommer från alla delar av världen. Skolan genomsyras av en brittisk-amerikansk kultur som lär elever att tidigt bli empatiska, ansvarsfulla och framför allt kommunikativt kompetenta ledare.

Arbetslaget i SO omvärderar ständigt sitt arbetssätt i samklang med beprövad erfarenhet. Därför håller vi oss nyfiket à jour med den senaste forskningen i pedagogik och SO undervisning i ett kollegialt lärande. För att trivas hos oss behöver även du vara nyfiken, prestigelös och stolt över ditt yrke.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en behörig och dynamisk lärare för åk 6-9 i SO ämnen. Vi söker dig som sätter eleven i centrum och har intresse av  kollegialt samarbete. Du kommer att ingå i ett kreativt ämneslag med gedigen erfarenhet. Vi tar gärna emot ansökningar från ambitiösa nyutbildade lärare, som vi erbjuder handledning av erfarna kollegor. Vi har 12 förstelärartjänster på skolan och stort fokus på kompetensutveckling med aktivt lärande i centrum.

Mentorskap ingår.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i SO ämnen och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, självständighet, professionell kompetens och samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av årskurs 6-9 och ett tydligt elevperspektiv i ditt pedagogiska arbete.

Vi har engelska som arbetsspråk i skolan med våra utländska kollegor, men vi undervisar och samarbetar på svenska i ämneslaget.

Känn dig varmt välkommen till oss!

Dela detta jobb

Logga
SO Lärare 6-9 IESTäby

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB