pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Slöjdlärare Trä - och Metall till Frötuna skola

Ansök nu

Slöjdlärare Trä - och Metall till Frötuna skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Vill du undervisa som lärare i slöjd på en skola med naturen runt hörnet och engagerade kollegor? Vi ser fram emot att få din ansökan.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på skolan planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i ditt ämne. Du följer rutiner och planer som gäller på skolan och dokumenterar elevernas utveckling i kommunens digitala lärportal Unikum. Du bidrar till din egen och verksamhetens utveckling genom kollegialt utbyte och samarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med behörighet att undervisa i ämnet slöjd, trä-och metall. Det är meriterande om du även är behörig lärare i andra ämnen. Till den här tjänsten söker vi dig som under två och en halv dag/vecka, måndag, tisdag och onsdag förmiddag brinner för ditt ämne och ger elever en god utbildning enligt Läroplanens kursmål. Du kommer i första hand bedriva undervisning för elever i årskurserna 3-6. Som person ser vi att du är kreativ, lösningsorienterad och engagerad.

Arbetsplatsen

Frötuna är en F-6 skola med 240 elever. Skolan ligger vackert belägen direkt utanför stadskärnan och omges därför av ett naturskönt Roslagslandskap. Vi månar starkt om att ge alla barn kunskaper och färdigheter som gör dem väl rustade för högre studier och för framtidens utmaningar. Det gör vi alla genom att arbeta med gemensam värdegrund och att alla som arbetar på Frötuna har elevens bästa i fokus.

Anställningsform

Tillsvidare deltid 40-45%

Tillträde januari 2022

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Publicerat:

2022-11-21

Sista ansökningsdag:

2022-12-11

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Slöjdlärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Inger Lundström, inger.lundstrom@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

 

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

     

Dela detta jobb

logga
Slöjdlärare Trä - och Metall till Frötuna skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen