pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Slöjdlärare till Kvisthamraskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-16

Ansök nu

Slöjdlärare till Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

När vår Anders nu, efter över 20 år på Kvist, går i pension till sommaren söker vi en ny trä-och metallslöjdslärare som tillsammans med oss vill arbeta med våra elevers lärande och utveckling. Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll som lärare och tillsammans med oss fortsätta göra skillnad? Då ska du läsa vidare!

Arbetsbeskrivning

Du ska ansvara för undervisningen i trä-och metallslöjd med tillhörande salsvård och på olika sätt samverka med kollegorna i arbetslaget kring elevernas lärande. Anders har genom åren kombinerat slöjdläraruppdraget med att vara skolans lokala IT-stöd vilket innebär att ha ordning och struktur på våra digitala enheter, behärska hårdvaran för att kunna stödja kollegor, samt vara kontaktperson gentemot vår IT-avdelning och helpdesk. Skulle det kunna vara du? Eller har du andra ämnesbehörigheter, då ska du också höra av dig! Vi snickrar ihop en schysst tjänst helt enkelt.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med behörighet i trä-och metallslöjd. Beroende på vilka ämneskombinationer du har och/eller om du kanske är en stjärna på detta med IT och vill ha ordning och reda på skolans digitala enheter, så finns olika möjligheter att forma tjänsten och omfattningen. Eller är du kanske fritidslärare som har slöjden i din behörighet? Tummen mitt i hand har du inte, och självklart vill och kan du bidra med annat praktiskt och viktigt för vår fina skola.

Du bidrar till ett gott och dynamiskt arbetsklimat genom att vara lösningsfokuserad och ha en positiv grundsyn. Du är en tydlig ledare med salutogent ledarskap och goda kunskaper om skolans uppdrag. Självklart är du en ansvarstagande person med god förmåga att arbeta tillsammans i arbetslaget.

Du har personligt engagemang, är strukturerad och har förmågan att möta elevers olika behov för att utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor. Du har ett positivt förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter. Du har förståelse för vikten av att skapa goda relationer med våra elever och deras vårdnadshavare. Du har goda kunskaper i svenska språket och kan kommunicera både muntligt och skriftligt med alla det berör i din profession.

Om arbetsplatsen

Kvisthamraskolan ligger häftigt placerad uppe på Kvisthamrahöjden i centrala Norrtälje Vi är en stabil tvåparallellig låg-och mellanstadieskola med ca 350 elever och ett välfungerande fritidshem uppdelat på olika avdelningar. Vi har ändamålsenliga och fina lokaler i våra olika skolbyggnader som ringar in vår skolgård. Tillsammans är vi ca 50 medarbetare i olika yrkesprofessioner, en blandning av nyanställda, nyutexade och de med lång erfarenhet, vilket skapar ett spännande och utvecklade erfarenhetsutbyte.

Vi har ett tvärvetenskapligt elevhälsoteam bestående av skolledningen, skolsköterska, skolkurator samt ytterligare en speciallärare. Genom kommunens centrala elevhälsa samarbetar vi också nära skolpsykolog, arbetsterapeuter och andra professioner utifrån behov.

Kockarna i Kvisthamraköket lagar varje dag vällagad och näringsriktig lunch från grunden, en måltid som vi ser fram emot. Vi är stolta över vår skola och om du blir en i vårt gäng, vet vi att du också kommer att bli det!

Så tycker medarbetare 

”Kvisthamraskolan är fantastisk! Här jobbar vi ihop och samarbetar, både lärare, elever och föräldrar”.   /Ronja Ramdén, ny mellanstadielärare

”På Kvist gör vi det vardagliga märkvärdigt, i stället för det märkvärdiga vardagligt. Olikheter är helt okej och vi jobbar från allas olika förutsättningar”. /Lars Jonsson, mellanstadielärare, 21 år på Kvisthamraskolan

”På Kvisthamraskolan möter vi alla elevers förutsättningar för lärande genom att ha ett samspel/samarbete, elev-skola-föräldrar. Att bygga relationer i både den fysiska, sociala och pedagogiska miljön för att uppnå maximal utveckling hos alla elever, är något jag brinner extra för”.  /Ann Sundborg, specialpedagog

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tillsvidare 80-100%

Tillträde datum enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat: 2023-01-16

Sista ansökningsdag: 2023-02-16

Typ: Pedagogiskt arbete

Tjänst: Grundskollärare

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Ort: Norrtälje

Omfattning: Heltid

Kontaktpersoner

rektor

Susanne Johansson, susanne.johansson@norrtalje.se, 0176 71544

Biträdande rektor

Andreas Maruitzon Daun, andreas.mauritzon-daun@norrtalje.se, 0176-71544

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Slöjdlärare till Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen