pedagogjobb.se

Slöjdlärare - textilslöjd Slättgårdsskolan

Ort
Utgår

2020-09-28

Ansök nu

Slöjdlärare - textilslöjd Slättgårdsskolan

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Slättgårdsskolan är en skola med ca 520 elever som under nuvarande läsår är uppdelade i tre olika enheter, detta på grund av en brand i slutet av vårterminen. I väntan återuppbyggnaden kommer eleverna i årskurs F-3 att hålla till i Vårbergsskolan, årskurs 4-6 i Solbergaskolan och årskurs 7-9 i Kämpetopsskolan.

Vi har engagerad och ambitiös personal som bidrar till att utveckla vår verksamhet, vilket syns i de goda kunskapsresultaten.
Vi arbetar med att utveckla normkritiskt tänkande hos elever och personal, samtidigt som vi utvecklar lärande i digitala miljöer, där alla våra elever har varsitt digitalt verktyg.

Vi är stolta över Slättgårdsskolan och söker dig, som vill anta utmaningen att utveckla skolan vidare tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning

Slättgårdsskolan söker en slöjdlärare (textil) för undervisning i årskurs 3-9 i våra tre verksamheter. Uppdraget innebär också mentorskap samt tillhörighet i ett arbetslag runt årskurs 4-6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd med behörighet för betygsättning i årskurs 6-9.

Tjänsten innebär arbete och tillhörighet i arbetslag 4-6, samt samarbete med alla skolans arbetslag och mentorer.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Dela detta jobb

Slöjdlärare - textilslöjd Slättgårdsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen