pedagogjobb.se

Logga

Slöjdlärare på Sundby och Munsö skolor

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Slöjdlärare på Sundby och Munsö skolor

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

SUNDBY SKOLA är den lilla grundskolan F - 6, med ca 170 elever. Skolan ligger i en naturskön och historiskt intressant miljö med en underbar grön och lummig skolgård där outtömliga möjligheter till utomhusundervisning och lek finns. På skolan finns ca tjugo engagerade, kunniga pedagoger och lärare som samarbetar i arbetslag utifrån olika kompetenser för elevernas utveckling och trygghet.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Till Sundby och Munsö skolor söker vi en slöjdlärare som brinner för slöjdämnet och ser möjligheter i att arbeta ämnesövergripande tillsammans med eleverna och deras övriga lärare.

Tjänsten är delad mellan Sundby skola och Munsö skola, i nuläget ligger fördelningen 60/40%. 

Kvalifikationer
För att du ska klara av uppdraget, ser vi gärna att du kan uppfylla följande kvalifikationer:

Du är legitimerad slöjdlärare eller har nyligen avslutat din utbildning och inväntar legitimation.
Du har ett tydligt ledarskap och ett stort elevfokus.

Tillträde: 2019-08-12
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Sebastian Rittger
Rektor
08-124 570 76

Åsa Lindqvist Rodell
Lärarnas Riksförbund
08-124 577 80

Robert Wiren
Lärarförbundet
073-552 54 55

Du ansöker senast 2019-06-16 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Logga
Slöjdlärare på Sundby och Munsö skolor

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen