pedagogjobb.se

Slöjdlärare åk 4-6 till Vallhamra skola

Företag Partille kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Slöjdlärare åk 4-6 till Vallhamra skola

Du kommer att ansvara för, planera och genomföra undervisning i trä- och textilslöjd med elever i årskurs 4-6. Du kommer även att vara mentor för en klass.

Kvalifikationer

Du är behörig att undervisa i både trä- och textilslöjd. Du har förmåga att se alla elever och ta hänsyn till olika förutsättningar. Du tillför lust och energi, ser möjligheter och vilja till samarbete. Du har erfarenhet av undervisning, är behörig och har legitimation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Arbetsplatsbeskrivning

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vallhamra skola F-9 ligger i den södra delen av Sävedalen, Partille kommun, i ett naturskönt område alldeles intill Vallhamra torg som har bra kommunikationer. Totalt har vi ca 950 elever i verksamheten. På Vallhamra skola arbetar vi för barnens lust och glädje i sitt lärande, samt att de skall trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö. Vi strävar mot en hög kvalitet i verksamheten och har ett tydligt fokus på pedagogisk utveckling där. Vallhamra skola har nya och modernt utrustade lärmiljöer som tillsammans med en engagerad och professionell personalgrupp skapar mycket goda förutsättningar till lärande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2019-08-15
Antal jobb: 1

Kontakt

Elin Johnsson
Rektor år 4-6
031-792 1159
elin.johnsson@partille.se

Fackliga företrädare

Magnus Frykmer
Lärarförbundet
031-792 14 87
magnus.frykmer@edu.partille.se

Dela detta jobb

Slöjdlärare åk 4-6 till Vallhamra skola

Partille kommun