pedagogjobb.se

logga

Skolvärd till Domarhagsskolan

Företag Avesta kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-19

Ansök nu

Skolvärd till Domarhagsskolan

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

Domarhagsskolan är en 7-9-skola i centrala Avesta kommun. Vi ligger vägg i vägg med Karlfeldtgymnasiet och delar vissa lokaler med dem. Vi har i nuläget cirka 320 elever på skolan.
Personalen är engagerad och vi arbetar i enlighet med den gemensamt framtagna spelplanen. Där är professionalitet, respekt och mod tre nyckelord. Begreppet #aktivtsnäll leder oss i vårt målinriktade och främjande arbete för trygghet och studiero.
Vi tror på personalens förmåga att leda eleverna framåt. Du ingår i ett arbetslag och jobbar med alla våra elever och i tät samverkan med våra mentorer.
Har vi väckt din nyfikenhet? Är du en engagerad person som vill vara med och utvecklas på vår arbetsplats? Då är du välkommen att söka till oss!

Arbetsuppgifter

Som skolvärd är du en viktig del i vårt arbete för en bra arbetsmiljö på skolan. Du bemannar skåphallar och andra elevutrymmen, ansvarar för att ta bort klotter och umgås med våra elever. Du deltar i trygghetsteamets möten, stöttar enskilda elever på uppdrag av resursteamet. Du bistår lärare med viss administration, exempelvis kopiering, omprov. Du arbetar i tät samverkan med våra mentorer.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du kan skapa relationer till ungdomar och samtidigt som du kan säga till när det behövs. Vi söker en person med gott ledarskap och en personlig mognad som tar ansvar för sin uppgift. För oss är det viktigt att samarbetet fungerar och att du lätt kan skapa goda relationer med både elever och kollegor. För att vara en god skolvärd, som lyckas i sitt uppdrag, behöver du vara en stabil person som också är strukturerad. Du behöver också kunna använda digital teknik som en naturlig del i ditt arbete.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Omgående

Tidsbegränsad till: 2021-06-11

Referensnummer: C45454/2020

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Skolvärd till Domarhagsskolan

Avesta kommun