pedagogjobb.se

Skolvaktmästare/skolvärd

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2020-11-04

Ansök nu

Skolvaktmästare/skolvärd

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. Att vara trygg och trivas i skolan är en förutsättningar för att lyckas i skolan. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade medarbetare, men också ett bra ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Nu söker vi en skolvaktmästare/skolvärd

ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med personalen på skolan ska du arbeta för elevernas trygghet, trivsel och en god fysisk arbetsmiljö. I uppdraget ingår enklare vaktmästaruppgifter vilket ställer krav på enklare hantverkskunskaper. Som skolvärd arbetar du för att skapa goda relationer med eleverna och arbetar för en trygg skolmiljö. Du har en god förmåga att samarbeta med både elever och vuxna på skolan. Du ska vara hjälpsam, flexibel och visa på god social förmåga.

Vi arbetar med närheten till eleverna. Vårt mål är att varje elev ska känna sig trygg och trivas på skolan.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan personalen är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska känna sig trygga.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Helsingborg är en grundskola för årskurs 6-9. Skolan har idag cirka 480 elever. Skolan startade 2006 i gamla Nicolaiskolans lokaler. På vår skola har vi nöjda elever som trivs och har höga studieresultat. Vi har en trygg miljö och hög arbetsro där lärandet står i centrum. På vår skola har vi starkt elevfokus och vi lägger stor vikt vid att varje enskild elev utmanas utifrån vart den befinner sig i sin utveckling. Skolan är centralt belägen med närhet till både kollektivtrafiken och centrum.

Kunskapsskolan Helsingborg erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever, föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, Vi vill att du ska vara en stabil, trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna och som vill arbeta i team. Grundläggande IT kunskaper är meriterande.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

__________________________________________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

__________________________________________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

80%

Vi har kollektivavtal.

Kontaktpersoner

Rektor Lidija Münchmeyer , mobiltelefon 0733-137106 , mailadress: lidija.munchmeyer@kunskapsskolan.se

Sista ansökningsdagen är 4 november 2020

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

__________________________________________________________________________________________________

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Bergaliden 15

Dela detta jobb

Skolvaktmästare/skolvärd

Kunskapsskolan