pedagogjobb.se

Deltid (60%)
3 - 6 månader
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Skolsköterska till Stockholms Idrottsgymnasium

Vikariat 60%

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, och som har goda kunskaper om barns normala utveckling och hälsa. Du bör ha god datorvana.

Din roll innebär nära samarbete med elever, skolpersonal, föräldrar och vårdgivare inom hälso- och sjukvården. För detta krävs en god samarbetsförmåga, att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt och du är en bra lyssnare och kommunikatör. Du uppskattar också samarbete med andra yrkesgrupper. För att lyckas i rollen tror vi att du är initiativtagande och lösningsfokuserad.

Vi söker nu en vikarie till vår skolsköterska som skall pröva annat arbete under en period. I din roll får du möjlighet att, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor samt närvarande chefer, ta ansvar för skolans elevhälsa.

Arbetsuppgifter:

Som skolsköterska arbetar du med såväl enskilda elever som grupper inom skolans verksamhet. Du blir en del av elevhälsoteamet på skolan och du samarbetar runt elevernas behov med föräldrar, pedagogisk personal, kurator, specialpedagog, studie och yrkesvägledare och rektor. Vi driver ett aktivt utvecklingsarbete inom områdena hälsosamtal, psykisk hälsa och dokumentation. Att tidigt hjälpa elever i behov av särskilt stöd är ett prioriterat område.

Vår skolas vision lyder: ”Vi skapar unika möjligheter för individen inom utbildning och idrott – tillsammans tar vi ansvar för framtiden” och vår värdegrund utgår från värdeorden/ledorden: Glädje - Krav - Trygghet - Nytänkande - Delaktighet.

Vår ambition är att detta ska genomsyra hela vår verksamhet!

Stockholms Idrottsgymnasium möjliggör för eleverna att träna på skoltid 2-3 tillfällen/vecka, både inom ramen för Nationellt Godkända Idrottsutbildningar (NIU) där vi till hösten har 16 samarbeten. Dessutom har vi ca 150 elever på skolan som representerar ett 20-tal andra idrotter. Skolan samarbetar bland annat med Albanova/KTH, Capio Artro Clinic och vi har ett unikt projekt tillsammans med Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH).

Våra elever erbjuds stora möjligheter att satsa 100% både på sina studier och på sin idrott.

Anställningsform: Vikariat t o m vt 2020

Tjänstgöringsgrad: 60 %

Tillträde: 1 oktober 2019

Sista ansökningsdag: 20 september 2019

Intervjuer till tjänsten kommer att göras löpande, skicka därför gärna din ansökan redan idag. Ansökan skickas till: therese.fridner@idrottsgymnasiet.se

Frågor besvaras av:
Johan von Gerber Rektor
Telefon: 073 3182540

Skolsköterska till Stockholms idrottsgymnasium.

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb